Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

JO15-1 wint topper van Grol

Gepubliceerd op: zondag 4 oktober 2020
JO15-1 blijft winnen!
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Om half 3 aftrappen vandaag. Nog niet eerder vertoond en hopelijk iedereen bij de les. Onze tegenstander vandaag: SV Grol, de nummer 3 van dit moment. Net zoveel punten en ook qua doelsaldo doen ze goed mee. Alle hens aan dek dus zou je denken. De scheids wou het niet te laat maken dus om 14.21 was daar de aftrap.

De belangen waren hoog voor beide teams. In het begin deed Grol aardig mee en deelden wat speldenprikjes uit maar er was geen moment dat we op achterstand zouden kunnen komen. MJ de Jong keepte attent en iedereen leek het belang van dit potje in te zien. We maken mooie combinaties en voetballend zijn we ook de betere ploeg maar voor de goal miste er iets. ****heid voor de goal sprak een bondscoach ooit eens en dat was er vandaag niet. Teveel grote (5) kansen werden om zeep geholpen tot Daan T een fout van de keeper van Grol afstrafte 1-0. Mooi voor ons maar ik had medelijden met de keeper want die deed voor zijn team tot dan toe wat hij moest doen. Helaas viel Nick geblesseerd uit ( kop op Jonge!!) en in de rust werd er ook gewisseld en dan loopt het spel even wat anders. 

Grol zette flink druk en we hadden even moeite met hun pressing maar echt gevaarlijk werden ze niet. Met Illias als rechtsbuiten kregen we een rappe speler die constant aanspeelbaar was en zich knap staande hield tegen een 2 koppen grotere verdediger. Bijna had ie nog gescoord maar dit was hem helaas niet gegund. Dit was zo met meerdere spelers. Alleen Daan T was weer erg scherp in de 16 bij een scrimmage en tikte de 2-0 achter de weerloze keeper van Grol. Daarna gingen we verder met het missen van grote en kleine kansen en vertrok ook Grol met een redelijk “goed” gevoel naar huis.

We deden onszelf helaas toch weer tekort door weinig te scoren maar sommige combinaties waren om van te watertanden en we hopen deze lijn voort te zetten.
 
Volgende week weer!

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen