Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

Gehavend Sportclub 3 verliest bij PH 6

Gepubliceerd op: zondag 10 november 2019
Sportclub 3 verloor op bezoek in Almelo van PH 6.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Daar waar het grote feest vorig jaar begon, op dat zelfde (k*t)veld, mocht er vandaag weer gestreden worden! De basisopstelling zag er vandaag helaas wel wat anders uit dan de vorige keer... met maar liefst 10! blessures en afmeldingen waren er maar 5 dezelfde namen in deze basisopstelling! Gelukkig werden William (4de), Tygo en Jasper (beiden 1ste) bereid gevonden om mee te strijden! 

In de tweede minuut was het al raak... helaas niet aan de goede kant van het veld! Een corner van Almelose zijde ging de doellijn over, volgens Jeffrey niet in zijn geheel, maar de scheids stond op de achterlijn: 1-0! Gelukkig konden we na 10 minuten al gelijk maken en kwam een voorzet van Jasper bij Michel in de voeten, die vervolgens keurig teruglegt op Marcel, die wel weet wat hij hier mee moet doen: 1-1! Helaas was dit van korte duur, een paar minuten later was het al 2-1. PH krijgt een penalty, nadat Jeffrey enigszins lomp in komt, uiteraard gaf hij zelf als commentaar: Schwalbe! Het voetbal komt er echter niet in en als zelfs het ingooien al moeilijk is... alhoewel de scheids dat wel met een PH-bril bekeek! Uiteraard konden de PH-ers dit geweldig! Tot aan de 45ste minuut hobbelt het zo verder... 

We zijn nog wel benieuwd welke thee ze daar in Almelo schenken, want het duurde niet lang of Mirand moet zich even terugtrekken in het kleinste kamertje! De thee had de heren in ieder geval niet veel goeds gedaan, want voetbal hebben we niet veel gezien! In de 65ste minuut wordt Jeffrey nog een keer op het verkeerde been gezet en is het 3-1 voor PH. Het wordt zelfs nog erger als 10 minuten de 4-1 volgt door goed uitspelen van PH. Hopelijk kunnen we volgende week weer over meer spelers beschikken, maar het lijkt er meer op dat de blessurebank nog groter wordt, aangezien Roy vandaag met een achillespeesblessure het veld moest verlaten. 

In de rust heeft de schrijfster van dit verslag gezien dat Wim spoedig weer kan aansluiten... schieten op de goal ging hem prima af en dat is toch één van de dingen die belangrijk is bij voetballen! 

Volgende week kan er uitgerust worden en hopelijk staat er dan over 2 weken thuis tegen Blauw Wit ‘66 4 weer een iets grotere selectie op papier en in het veld!
 

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen