Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

JO10 ook een maatje te groot voor Markelo

Gepubliceerd op: maandag 27 september 2021
JO10 wint thuis ook ruim van Markelo (14-6).
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Stil was het vanmorgen op ons sportpark, we waren de enigen die thuis speelden. Dus zelf kleedkamers opendoen en natuurlijk: sleutels niet mee. Vrouwlief bellen waar je al weet dat je dit nog lang aan moet horen (teller staat op 5x en we zijn al uren verder). Poort vergeten los te doen zodat de tegenstander via een omweg bij ons arriveert. Dan kunnen we eindelijk beginnen maar waar is de scheids? Het is zo’n ochtend! Als de scheids er is trappen we gelijk af en in het eerste kwart grijpen we Markelo direct bij de keel. Er wordt fel gejaagd en  aangevallen maar de keeper van Markelo blijkt zijn mannetje wel te staan. Maar na een minuut of 6 krijgt Rezz het op de heupen, passeert de gehele tegenpartij en scoort beheerst de terechte 1-0. Markelo antwoord direct met een verwoestend schot 1-1. Vince maakt er na een schitterende actie van Jared 2-1 van. Ella stuurt Rezz op pad en vanuit een zeer moeilijke hoek weet hij de bal achter de keeper in de goal te krijgen 3-1. Markelo is het spoor bijster en een foute pass wordt onderschept door Rezz die gelijk afdrukt 4-1. Als die keeper weer een bal tegenhoudt is Rezz er als de kippen bij voor de rebound 5-1. Dan gaat Jared een avontuur aan en legt de bal mooi terug op Kayne die uithaalt 6-1. Prachtige aanval met dito afronding!!

In de rust het hele team complimenten gegeven en weer door. Helaas moest onze keepster al snel vervangen worden en Markelo maakte dankbaar gebruik van de situatie door sneaky de 6-2 binnen te schieten (was wel een mooie). Dan kakken we gewoon allemaal in, niet kijken naar medespelers maar zelf weer gaan pingelen, ballen die alle kanten opgaan behalve de ….. en dan volgt de 6-3. Bij Markelo beginnen ze er nog in te geloven maar Rezz zet weer zijn solo in. 7-3 en Vince maakt er met een mooie bekeken lob 8-3 van. In de 2e rust geprobeerd de boel weer op scherp te zetten want het was soms billen knijpen. 3 minuten in het 3e kwart krijgt Jared de bal aangespeeld van Milan en uit een bijna onmogelijke hoek aan de rechterkant van het veld schiet hij raak 9-3. Daarna denken we weer dat we er zijn en dan krijg je 2 doelpunten om de oren 9-5 .

Jared neemt ons vanaf de aftrap mee naar voren en drukt ook maar af 10-5. Rezz gaat weer op de brommer 11-5. Na een mooie assist van Jared tikt Rezz de 12-5 binnen en is er weer rust. In het laaste kwart wil iedereen natuurlijk graag scoren en dat snappen we maar we lopen alleen maar achteruit te voetballen en Markelo? Tja ! 12-6. Na 13-6 van wederom Rezz mogen anderen het ook proberen dus iedereen naar het front. Sterre profiteert hier als eerste van door de bal na een goede aanname onder haar lichaam door in de goal te schieten. 14-6. Kayne schiet over, Kevin net naast en Ella was er het dichts bij met een schot dat via de paal niet bekroond kon worden voor haar goede werk voorin. En zo bleef het 14-6.

Volgende week weer.

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen