JO10 trekt aan het langste eind

Gepubliceerd op: zondag 3 oktober 2021
Nipte overwinning in Enter op de plaatselijke SV (6-7).

Vanmorgen om 9.00 uur starten bij SV Enter. Een goede bekende waar we eerder ook al een spannende gelijk opgaande pot tegen speelden. Het zou vandaag niet anders worden. Hoewel het anders had gekund maar vandaag en met name in de eerste 2 kwarten liep het gewoon niet.

We komen wel terecht op voorsprong door Ella (jawel daar is ze met haar langverwachte doelpunt????) goed gedaan hoor! Maar nog tijdens de feestelijkheden is het alweer 1-1 door een speler die en goed kan ballen, hard schieten en ook wel wat ouder lijkt aan Enters kant. Diezelfde speler tekent ook voor de 2-1. In de eerste rust verbaasde koppies: staan we achter? Ja ! een keer wat anders.

Al snel in het 2e kwart krijgen we een corner die Rezz keurig in de voeten van Mason aflevert en die haalt keihard uit 2-2. Dan blijkt ook dat een 11 jarige jongen de JO-10 laten fluiten niet erg handig is . Ik zal het geen thuisfluiter noemen dat was hij zeker niet maar onder toeziend oog van ouders en papa wil je nog wel eens wat voordeel geven bij handsballen en een keeper die halverwege het veld de bal met de handen pakt. Zo ook bij een indribbel van ons, waar wij als leider al schreeuwen over de afstand wordt de bal tegen die speler van SV aangeschoten en komt de bal bij die speler terecht van SV die hem niet mag hebben 3-2. Weer met een achterstand de rust in.

Ze beloven beterschap en oog voor elkaar te hebben. Die speler van SV gaat er ook uit en dan mogen ze het weer laten zien en dat gebeurt ook gelijk. Weer oog voor elkaar. En als jared goed door jaagt op de bal schiet hij ook maar: 3-3. Je kon de opluchting overal voelen aan onze kant. Rezz imponeert daarna met een fraaie solo over onze rechterkant en een mooie pass over de breedte naar Jared die dankbaar afdrukt 3-4. Rezz scoort daarna met een mooie dropkick over de Enterse keeper 3-5. Dan komt onze speler bij SV weer het veld in en dat hadden de spelers nog niet opgemerkt 4-5.

Laatste rust en we denken dat we er al zijn, niks daarvan we moeten nog 12 minuten dus volle bak d”r an!!. Als Kayne een vrije trap bij de vrijstaande Vince aflevert is het 4-6 en een bevrijding maar daar is die speler van Enter weer 5-6 . Na onze aftrap levert Ella ook nog een mooie assist op Jared die de 5-7 erin pompt. Dat die dekselse Enternaar er nog 6-7 van maakt komt te laat en zodoende weer een overwinning voor ons. Zeker geen makkelijke maar wel een terechte.