Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

Ruime winst JO10 op Enter Vooruit

Gepubliceerd op: maandag 11 oktober 2021
JO10 wint ook de laatste wedstrijd in de 1e fase tegen Enter Vooruit.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Vanmorgen om half 10 thuis tegen Enter vooruit. Het ging ook nog ergens om waar de trainers niet echt aan gedacht hadden maar we zouden bij winst wederom kampioen zijn na slechts 7 wedstrijden. Bij de spelers leefde dit  toch enorm en later bleek bij de ouders ook. 

Maar dan moest er wel gewonnen worden en dat zouden we wel ff doen. Helaas was het begin voor Enter, fel en sterk aan de bal werden we achteruit gestuurd en na 2 minuten kijken we tegen een 0-1 achterstand aan. Enter  blijft feller en dat de 2-0 niet viel mogen we aan onze keepster danken. Dan in de 6e minuut een schot van Rezz die zo de goal invalt 1-1. Rezz zweept de rest op om te strijden voor elke bal en geeft zelf het goede voorbeeld door een pass te onderscheppen en te scoren 2-1. Wat volgt is een spannende 1e kwart waarin Jared helaas nog over schiet en de ruststand dus 2-1 is. Voor het 2e kwart beloven ze beterschap door oog voor elkaar te hebben. Nou dat is ze gelukt. Enter werd wat gemener maar we lieten ons op een paar momenten na niet gek maken. Rezz is attent bij een te korte bal vd keeper 3-1!.

Jared geeft een assist op Rezz 4-1. Rezz geeft dan een assist op Jared 5-1. Rezz schiet de 6-1 tegen de touwen. Kevin schiet uit een moeilijke hoek bij de 2e paal binnen ( een beauty als ik dat mag zeggen, ja dat mag ik ????)7-1. Jared geeft een voorzet voorlangs uit het boekje naar de wachtende Milan bij de 2e paal  8-1. Een mooie volley van Jared zet de 9-1 op het bord. Enter doet stiekum wat terug 9-2 en dan geeft Mason een  schitterende pass naar de vrijstaande Jared. 10-2. Wat moet je dan zeggen in de rust. Eigenlijk niks behalve complimenten, maar we moeten nog een halve wedstrijd ballen! Koppies erbij houden. Bij Enter liep een wat vrij fanatieke speler rond die ons soms letterlijk en figuurlijk pijn deed. Hij maakte ook de 10-3 uit een keiharde vrije trap. Diezelfde jongen maakt even laten een eigen goal 11-3 en dan beginnen de trainers en ouders van Enter wat te klagen over de scheids en onze keepster waar ze zich beter met hun eigen team konden  gaan bemoeien . Nadat de gemoederen waren gesust konden we verder. Rezz weer zeer attent 12-3. Jared de 13-3. De 14-3 was vandaag het doelpunt van het weekend. Helena gooit de bal naar Kayne, Kayne op Rezz die 2 man passeert en geeft op Jared die de achterlijn haalt en mooi voorgeeft op Kevin die hem erin schiet. SMULLEN! Rezz tekent ook voor de 15-3. Vince schiet mooi raak in de bovenhoek uit de draai 16-3 en Ella tekent voor de 17-3 eindstand door een fraaie schuiver in de rechterhoek. 

Complimenten aan de hele groep en een champagne douche voor de trainers!

Volgende week uitslapen en tot de volgende ronde in een hogere klasse. Zelf verdiend team!!
 

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen