JO15 wint ruim van v.v. Twenthe

Gepubliceerd op: zondag 24 oktober 2021
Sportclub staat momenteel 3e in de competitie.

Op zaterdag 23 oktober stond de 4e wedstrijd van de JO15-1 op de planning. De wedstrijd tegen v.v. Twenthe uit Goor.

Na het fluitsignaal van scheidsrechter Alex Calkhoven begon Sportclub onrustig, waardoor de tegenstander direct een kans kreeg. Echter, het was Sportclub die de openingstreffer maakte. 1-0. Hierna volgde al snel de 2-0, 3-0 en 4-0. En dit was ook de stand waar we de rust mee ingingen.

Begin 2e helft was het team de concentratie kwijtgeraakt, waardoor we binnen 5 minuten de 4-1 en de 4-2 tegen kregen. Na een paar positie wijzigingen pakte Sportclub de draad weer op, waardoor we uiteindelijk toch met een ruime zege gewonnen hebben. Eindstand 8-4.

Coach Victor van Rijk keek met een goed gevoel terug op de wedstrijd. Hij prees met name de werklust van zijn team.