JO15 vergeet de laatste punten te maken

Gepubliceerd op: maandag 8 november 2021

Zaterdag 6 november stond de 6e wedstrijd van de JO15-1 op het programma tegen s.v. Almelo.

Na het fluitsignaal van de eerste helft was het Almelo dat het betere spel liet zien, waardoor ze al snel een paar grote kansen kregen. Maar het was Sportclub dat de eerste goal maakte. Het was onze linksbuiten Ilyas die vandaag aan de rechterkant stond. Almelo schrok hier echter niet van en maakte al snel 1-1 en 1-2 met 2 afstandsschoten van rond de 30 meter die precies over de keeper in het doel verdwenen. 5 Minuten voor rust was het Bryan die op een bijzondere manier de bal erin schoot, waardoor Sportclub de rust in gaat met een stand van 2-2.

Begin 2e helft brengt Sportclub 4 nieuwe krachten in, waardoor het spel beter werd. Hieruit volgde de 3-2. Noud dacht wat Almelo kan, kan ik ook en scoorde met een prachtig afstandsschot over de keeper heen. Toch maakte Almelo al snel de 3-3. Hier reageerde Sportclub weer op door de 4-3 binnen te schieten.

En toen dacht Sportclub dat de buit al binnen was, waardoor Almelo eenvoudig de 4-4 en 4-5 scoorde. Sportclub kreeg de laatste 10 minuten nog genoeg kansen, die op een wonderbaarlijke manier allemaal net naast gingen, waardoor de wedstrijd onverdiend verloren werd.