Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

Winst voor JO11-2

Gepubliceerd op: zondag 27 maart 2022
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Er zijn ergere dagen om te voetballen. Eerst uitslapen en dan in het volle zonlicht aan de bak moeten, je zal het maar hebben. Da’s dus een mooi begin voor het verse JO11 team. Er werd al weken over gepraat. De grote overstap naar een groter veld, 8 spelers daarop, gaaf en zin in. Nou vandaag de grote dag. Uit in Markelo tegen de plaatselijke SV.

Helaas kon ik er vanwege interne spanningen zelf niet bij zijn maar de Whatsapp is dan alsnog een keer mijn vriend. Ook als leiders een spannende dag. Klopt alles, hebben we dingen wel goed gezien en gedaan. De tijd zal het leren maar vandaag liep het prima.

Volgens de app stond het door 2x Rezz  en 1x Kevin binnen 4 minuten al 0-3. Ik knipperde wel ff 10 x met mijn ogen toen ik de app opende maar het stond er echt (nou ja er stond 3-0 en we speelden uit , geeft niesmiley) maar gelukkig stonden de doelpuntenmakers erbij dus opgelucht keek ik verder). Daarna was Jared op stoom, 2 goals in 5 minuten en dus 0-5. Knap. Wat Jared kan , kan ik ook denkt Mason en dat bleek te kloppen. 2 goals in wel iets minder tijd (gaan we ook iets mee doensmiley) en dus 0-7. Als het zo makkelijk gaat sluipt er natuurlijk wat gemakzucht in en terwijl onze keeper poseert met een fraaie zonnebril schiet Markelo heel gemeen de bal tegen de touwen. 1-7.

Spanning weer helemaal terug maar Jared maakt aan alle snode plannen van Markelo een eind door nogmaals 2 x te scoren in LET OP ! 2 minuten. Probeer daar maar eens sneller in te zijn (wordt een leuke wedje onderling denk ik). In ieder geval 1-9.  Kayne schijnt daarna de 1-10 tegen de touwen geschoten te hebben maar die is de scheids ontgaan waardoor het blijft bij deze 1-9. Alsnog een erg knappe prestatie team.

Volgende week weer.

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen