Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

Ruime winst JO12-1 in Bentelo

Gepubliceerd op: zondag 9 oktober 2022
JO12-1 sluit 1e fase winnend af.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Zaterdag 08-10-2022

VV Bentelo JO12-1 - Sc.Rijssen JO12-1 

Vandaag de laatste wedstrijd van deze competitieronde. We spelen de uitwedstrijd tegen VV Bentelo. Gelukkig is de selectie vandaag weer helemaal compleet. Aan de tijdsplanning lag het niet. We waren er zo vroeg, dat sommige ouders dachten dat we om 10.00 moesten voetballen, dit bleek toch echt 10.30 te zijn.

In de bespreking werd teruggekeken naar afgelopen week. Waar hebben we op getraind en wat willen we zien in de wedstrijd. De nadruk werd gelegd op  scherpte vanaf het begin. Op een schitterend kunstgrasveld fluit de scheidsrechter iets voor half 11 voor het begin van de wedstrijd. Een kwartier lang kijken we naar gezapige wedstrijd. Er gebeurd niet veel en de scherpte ontbreekt ook. Tussenstand is dan ook 0-0.

Dan: even de koppies bij elkaar en elkaar in de ogen aankijken. Dit moet anders. De een zegt wat, de ander luistert, maar er ontstaat chemie. Vanaf dit moment zien we hoogtepunt na hoogtepunt. Dit is oprecht genieten. De ene aanval, nog mooier dan de andere. We scoren aan de lopende band. Maar nog belangrijker, we blijven combineren. Soms misschien wel iets te lang. Uiteindelijk bereiken we de eindstand van 0-13. 

Aangezien we als team altijd willen verbeteren, hebben we besloten een echte video-analyst aan te stellen. Deze persoon heeft zaterdag zijn taak zeer serieus genomen en is, bij deze, aangesteld om dat bij de volgende wedstrijden ook te doen. Na deze wedstrijd, maken we de balans op van deze eerste competitiehelft. Een keurige 3de plek in een spannende competitie. 4 wedstrijden gewonnen, 2 verloren. We hebben een aantal hele goede dingen gezien. Uiteraard zijn er ook verbeterpunten. Daar gaan we in de trainingen keihard aan werken. 

Eerst nu 2 zaterdagen geen voetbal, maar dat betekent niet dat we niets gaan doen. Aanstaande dinsdagavond spelen we vriendschappelijk tegen Sc Markelo. Aanstaande zaterdag gaan we met het team glowgolfen en lasergamen. 

Namens de spelers en de staf ook een dank richting de ouders die elke week getrouw komen kijken en de spelers positief aanmoedigen. We kijken er naar uit om samen de tweede competitiehelft in te gaan.

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen