Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

Geslaagd teamuitje JO12-1

Gepubliceerd op: zondag 16 oktober 2022
Geen voetbal, maar wel samen er op uit!
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Zaterdag 15-10-2022

De eerste competitieronde zit er op. Een zaterdag zonder voetbal, maar dat betekent niet dat we niets gaan ondernemen. 

Om 11.00 uur verzamelen bij het poortje, waarna we samen naar Enschede gaan. Sommigen hebben hun reisschema voor de vakantie enigszins aangepast, zodat de selectie ook vanmiddag compleet was. Na een hartelijk ontvangst, begint het grote avontuur. Lasergamen......na een korte uitleg worden de toppers de donkere ruimte ingestuurd. De een schiet met scherp, de ander schiet zijn teamgenoten af, een derde loopt tegen een bord aan....maar iedereen heeft plezier. En daar is waar het om draait. Met elkaar, samen er op uit.

Ondanks dat we bij Sensazia zaten, stond er toch geen Vietname loempia op het menu, maar oer-Hollandse patat. En dat smaakte best.

Het tweede deel van het programma bestond uit glowgolfen. 10 holes, in het donker, met lichteffecten. Super gaaf. Fanatisme ten top. Er zijn hole-in-ones geslagen, sommigen deden het in 3 keer, en sommige deden er nog langer over. Ook hiervoor gold: iedereen heeft ervan genoten.

Aan het eind van de dag werden alle scores bij elkaar opgeteld. Er was maar 1 alleskunner. Skay: gefeliciteerd. Overduidelijk alles gewonnen. De hoofdprijs is voor jou. Een weekje naar de Spaanse zon. Geniet ervan. 

Deze week gaan we lekker trainen en ons voorbereiden op de tweede competitieronde. 

Namens JO12 willen we iedereen een fijne herfstvakantie toewensen!!

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen