Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

Leden van verdienste & jubilarissen

Gepubliceerd op: dinsdag 22 november 2022
Afgelopen donderdag was de halfjaarlijkse ledenvergadering. Tijdens deze drukbezochte vergadering mochten we een aantal jubilarissen huldigen die al 25 jaar lid zijn van Sportclub Rijssen
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Michel ter Harmsel 

Gerben Paalman

Mario Spoolder

 

Ook hebben wij deze ledenvergadering 2 leden van verdienste benoemd:

Dinant Nijland & Henk Nijzink

Dinant is al jarenlang verantwoordelijk voor de accomodatie. Samen met Henk Nijzink en Berend Mekenkamp is hij verantwoordelijk voor het oprichten van de VUT-ploeg. . Deze groep zorgt nog steeds dat de accomodatie er netjes bij ligt. Wil je iets regelen bij Sportclub, bel je Dinant en het wordt geregeld. Hij kwam bij Sportclub omdat zijn zoon Ronnie ging voetballen. Hij was altijd leider van zijn jeugdelftallen en zo is hij betrokken geraakt bij de jeugd. Hij was hij op een gegevens moment zelfs voorzitter van de TC jeugd. 

Henk Nijzink kon helaas niet aanwezig zijn op de ledenvergadering vanwege ziekte. Hij had begin van de week een chemo gehad en had hier veel last van. We wensen hem veel beterschap.

Henk was samen met Dinant en Berend oprichter van de VUT-ploeg. Hij kwam over van Excelsior, om bij Sportclub bij de senioren te voetballen. Samen met zijn vrienden in de lage senioren elftallen altijd een mooie tijd gehad. Hij was vaak achter de bar te vinden en samen met zijn vrouw Jolanda was hij betrokken bij de verkoop van de jaarlijkse gehaktbalactie. 

 

Wij zijn beide leden van verdienste dankbaar voor alles wat zij voor Sportclub Rijssen hebben gedaan.

 

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen