Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

JO12-1 doet goede zaken

Gepubliceerd op: zondag 20 november 2022
Ruime winst op Rood Zwart.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Zaterdag 19-11-2022

SC Rijssen JO12-1- Rood Zwart JO12-2

Vandaag stond de topper tegen Rood Zwart op het programma. Een team die elke wedstrijd gewonnen heeft, dus het beloofd een spannende wedstrijd te worden. De trainers hebben een goede generale gehad op de vrijdagavond. Details zullen we achterwege laten. Het enthousiasme willen we wel over brengen. Op deze ijzig koude ochtend speelden er veel jeugdteams thuis. Dit leverde een gezellige drukte op, op ons sportpark. Veel vaders, moeders, opa's, oma's, broertjes en zusjes die hun eigen topper komen aanmoedigen. 

In de bespreking werd de nadruk gelegd op scherp beginnen. En dat begint met de warming-up. Deze woorden werden letterlijk opgevolgd. Scherp, geconcentreerd, beleving. Aan alles voelde je dat het goed zat. Als dan ook in de afsluitende afwerkoefening diverse bekers koffie worden geraakt, waarbij we ons niet aansprakelijk stellen voor eventuele schade, kunnen we niet wachten om te beginnen. 

De wedstrijd beginnen we dominant. We zijn de bovenliggende partij en creëren veel kansen. Ondanks dit overwicht, blijft de score achter. In de rust is de tussenstand 2-2. Wederom de kopjes bij elkaar en de focus weer leggen op zaken die goed gaan. Als je dan denkt dat het een goede wedstrijd is, moet de tweede helft nog beginnen. Een lust voor het oog. Genieten! Iedereen fel, elkaar de bal gunnen, mooi uitgespeelde aanvallen. Uiteindelijk lopen we uit naar een 10-3 overwinning. Toppers, onze complimenten. Na de wedstrijd hebben we gezamenlijk onze scheidsrechter toegezongen. Evert: namens spelers, trainers en ouders van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag. We hopen dat je ons nog vele wedstrijden mag fluiten.

Aanstaande maandag zullen we als team het Nederlands elftal gaan kijken in de kantine. Zeker ook een welkom voor de andere teams. Met elkaar voor de oranje leeuwen. Volgende week spelen we de uitwedstrijd bij de Zweef. We hopen dan de zegereeks voort te zetten. 's Avonds zullen de ouders een gezellige avond hebben, met diverse activiteiten. Wordt ongetwijfeld vervolgd. 

Goed weekend allemaal, tot maandag of zaterdag.
 

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen