Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

JO12-1 wint laatste wedstrijd van het jaar

Gepubliceerd op: zondag 11 december 2022
7-1 winst op SV Delden.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Zaterdag 10-12-2022

SC Rijssen JO12-1- SV Delden JO12-1 

Vandaag hadden de meeste mensen nog een kater. Een enkeling van de drank, maar de meesten baalden van de uitschakeling van het Nederlands elftal. Bij aankomst vanochtend op het sportpark viel het winterse tafereel al op. Bevroren velden met een wit laagje. Dat is wel even wennen. Gelukkig was de elektrische deken uitgewassen en ook weer van de partij. Alle supporters hadden zich ook voorzien van de nodige thermokleding. In de bespreking gehamerd op het scherp beginnen en oog hebben voor elkaar. Tijdens de warming-up was het echt wel even wennen aan de omstandigheden. Onze keeper trok na 2 intrapballen al de conclusie dat hij zich zeer ging doen vandaag. 

De wedstrijd domineren we vanaf het begin. Delden blijkt een stugge ploeg te zijn. Toch voetballen en combineren we regelmatig door hun verdediging. Daar waar gister bleek dat penalty's onder grote druk nemen lastig is, bewijst onze penaltynemer het tegendeel. Strak in de kruising. Uiteindelijk winnen we deze laatste wedstrijd van de competitie met 7-1. Er moeten nog wat inhaalwedstrijden worden gespeeld door andere ploegen. De verwachting is dat we tweede worden in deze competitie. 

Na de winterstop gaan we een nieuwe uitdaging aan. We gaan de overstap maken naar het hele veld en zullen als JO13 verder gaan. We hebben dit seizoen gezamenlijk in de kantine afgesloten met patat. Uiteraard hebben we de scheidsrechter ook niet vergeten en deze ook al weer vastgelegd voor het nieuwe seizoen. JO10, namens JO12, gefeliciteerd met jullie kampioenschap. Het was een gezellig feestje, met dans en muziek, in de kantine.

Nu hebben we een aantal zaterdagen vrij. Wel hebben we nog een zaaltoernooi op de planning en diverse jeugdactiviteiten in januari. De eerste oefenwedstrijd van het seizoen staat gepland op 21 januari.
 

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen