Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

JO11-1 wint alsnog in winterse omstandigheden

Gepubliceerd op: zondag 11 december 2022
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Zaterdag 10 December

Koud dat het was! De goals moesten weer van het bevroren trainingsveld worden gehaald en daardoor mist het trainingsveld wat gras maar we kunnen spelen.

De kou heeft ons als leiders geleerd dat we dan niet op ons best zijn maar ook onze tegenstander van vandaag Enter gaf aan liever niet te willen spelen door de kou maar dat beslissen anderen en na vandaag is het speelseizoen voorbij.  Maar eerst vanochtend dus nog. Iedereen fit en klaar voor de wedstrijd. Enter ook dus aftrappen. Algauw zijn we de bovenliggende partij en als Mason hard achterover valt bij zijn cornertrap en we hem oplappen is zijn enige vraag: Is er nog uit gescoord? Ja hoor Jared schoot je corner raak 1-0. Blij koppie! Na wat kansen over en weer schiet Kayne van zo’n 15 meter hard op doel en scoort de 2-0. In de eerste rust complimenten over het vertoonde spel maar we zijn er nog niet. Het 2e kwart scoort Enter 1x omdat we staan te koukleumen maar verder was het een mooi kwart dat alle kanten uit kon maar de winst voor ons was al dat er geen gemekker over de kou of elkaar was.

Het 3e kwart is hetzelfde en Enter scoort als eerste. 2-2 door een mooie bal in de rechterbovenhoek, onbereikbaar voor onze keeper die het zichtbaar koud had maar volhield. Klasse! Enter is tot dat moment ook echt sterker, ze houden het veld breed en maken daar goed gebruik van omdat wij nog wat teveel samenklonten. Na wat aanwijzingen aan onze verdedigers die het goed oppakken kunnen we weer vooruit. Jared scoort na een mooie pass van Rezz de 3-2 en de 4-2 is net als de vorige maar dan is de aangever de doelpuntenmaker en de doelpuntenmaker de aangever.  Dan rust en heeft onze keeper toch echt last van de handen. Gelukkig heeft een leider handschoenen uit ijsland en hiermee ranselt ze alle ballen die ze krijgt uit het doel. Knap gedaan maar ik wil die handschoenen wel terug hoor. Wij scoren nog via Jared die na een vrije trap snel draait en schiet. Rezz tekent vandaag voor de laatste na een goede pass van Vince en zodoende staat er 6-2 op papier. Ondanks wat tegenvallende partijtjes zijn we als leiders enorm trots op jullie prestaties afgelopen speelronde!