Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

Waar een kleine club, groot in kan zijn…

Gepubliceerd op: donderdag 16 februari 2023
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Het is woensdagmiddag 15 februari als 1ste elftal trainer Julian op den Dries contact zoekt met het Turkse Antiochië (Hatay) waar sinds zondag Sportclub speler Nuriddin is neergestreken. Nuri is hier samen met zijn broer Yuksel op zoek naar zijn opa & oma waarmee ze al die tijd nog geen contact konden krijgen. Helaas is hierover, op dit moment, nog niets positiefs te melden. Als we de beelden van de aardbeving op tv zien is het allemaal al verschrikkelijk, hoe het moet zijn als je daar ter plekke aanwezig bent, kun je je al helemaal niet voorstellen.

Julian besloot dat hij iets moest doen en een appje in de groepsapp van het 1ste en 2de was het begin van een inzamelingsactie. Binnen een mum van tijd was dit bericht, met “tikkie”, onder het grootste deel van de Sportclubleden verspreidt.

Nu, zo’n 24 uur later komen er nog steeds bedragen binnen en is het boven ieders verwachting wat voor bedrag er in zo’n korte tijd is opgehaald! Ruim 1.600,- gaan we overmaken naar Nuri, waarmee hij ter plaatse hopelijk in een aantal hoogstnoodzakelijke dingen kan gaan voorzien.

Bekijk hier het filmpje

Nuri en Yuksel wij wensen jullie nog heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd!

“Met elkaar, voor elkaar!”

Sportclub Rijssen

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen