Sportclub 3 wint ruim in Hellendoorn

Gepubliceerd op: zondag 1 december 2019
Een makkelijke middag in Hellendoorn voor Sportclub 3: 2-6.

Een goed begin is het halve werk...

Het was deze week weer schrapen om een elftal op de been te krijgen, maar gelukkig bracht SVVN 5 de uitkomst. Gisteren liet deze tegenstander van Sportclub Rijssen 2 namelijk weten niet voldoende mensen op de been te kunnen brengen. Zodoende konden Thijs, Nuriddin, Mike en Gerjan aansluiten bij de vedetten van het 3de! Deze jongens zitten met het 2de in een goeie flow en hopelijk kunnen ze dit overbrengen op het 3de.

Het is klokslag 12.30 uur als de scheidsrechter van dienst (die graag anoniem wil blijven) het startsein geeft. Normaal moeten de heren eerst wakker worden en helemaal als er zo vroeg gevoetbald moet worden, maar vandaag is het anders... al na 2 minuten voetballen is het Michel t. H. die zich door niets en niemand laat tegenhouden en Nuri kan inspelen. Laatstgenoemde weet de vrijstaande Andre te bereiken, die vervolgens de keeper weet te verschalken: 0-1. In de vijfde minuut is het alweer raak, het is weer Nuri die de assist geeft en dit keer deed hij dit met een hakje op Marcel, die het laatste zetje mag geven: 0-2. Het lijkt wel 1-richtingsverkeer want niet veel later is het alweer raak, een prima assist van Wim op de vrijgekomen Marcel zorgt voor de 0-3. Daar blijft het echter niet bij, want ook Rick mag een doelpuntje meepakken, nadat Wim nog op de keeper stuit is het Rick die binnen kan schieten: 0-4!! en dat na 10 minuten voetballen. De overwinningsmood van het 2de heeft ook zijn effect op het 3de, zo blijkt nu. Vervolgens wordt goed gevoetbald, maar het prijsschieten is voorbij en het lijkt of de jongens van VV Hellendoorn 6 ook eindelijk wakker worden. Toch moeten ze na een half uur voetballen nog wel weer een tegengoal incasseren, want het is Marcel die zijn derde goal van deze middag mag binnenschieten, nadat hij de Hellendoornse keeper het nakijken geeft: 0-5. Hellendoorn weet nog wel wat terug te doen voor de rust, in eerste instantie stuiten ze op Jeffrey, maar hij krijgt de bal helaas niet voldoende weg te werken en daar was ineens nog een speler van Hellendoorn, die wel weet te scoren: 1-5. Dit is ook de stand waarmee de kleedkamer wordt opgezocht.

Helaas doet de thee de mannen geen goed, zoals wel vaker het geval is. Hellendoorn gaat ook meedoen en zo makkelijk als het in de eerste helft ging, zo stroef gaat het in de 2de helft. En zoals dat dan zo vaak gaat, weet de tegenstander dan ook nog een doelpuntje mee te pakken: 2-5. Er gebeurd weinig spannends meer in de 2de helft, maar in de 72ste minuut volgt nog het laatste doelpunt van deze middag. Een geweldige voorzet van Gerjan komt precies bij André op de kop: 2-6. Zo heeft het 3de weer een overwinning te pakken en hopelijk geeft dit vertrouwen met nog 2 wedstrijden tot aan de winterstop.

Volgende week wordt er om 14.30 uur thuis gespeeld tegen Excelsior 31 11, zorg dat je er bij bent!