Sportclub JO10-1 kampioen na winst op Hulzense Boys

Gepubliceerd op: zondag 28 mei 2023
Weer een kampioen!

De lang naar uitgekeken zaterdag was vandaag toch echt gekomen...

We konden opnieuw kampioen worden en speelden tegen de Hulzense boys. De laatste wedstrijd van dit seizoen. Waar het in december kouder dan koud was hadden we nu stralend weer. Hier en daar waren er wat zenuwen aanwezig bij de spelers maar vol goede moed gingen ze van start.

Al vrij snel stonden we met 2-0 voor totdat de tegenpartij van de 0 een 1 maakte. Enthousiaste supporters aan de zijlijn, een fijn zonnetje en 2 gemotiveerde trainers zorgde al snel voor de 3-1. We hadden 4 rondes van 12.5 minuut en de puntentelling liep mooi op.

In de kortdurende rust was er tijd voor ranja, er werd gewisseld van keeper en de sfeer zat er goed in. We voelden met elkaar dat de overwinning er dik in zat en dat gevoel werd ruimschoots beloond want we eindigde de wedstrijd met een mooie score van 10-2.

Wat een feest! De ene maakte deze wedstrijd zijn eerste doelpunt, de andere was heel goed in de opbouw en weer een ander in de verdediging of het doortastende inzicht om de bal optijd het veld uit te schoppen als er gevaar dreigde van de tegenstander.
Ze hebben dit echt met elkaar gedaan en dat deden ze fantastisch! Grote dank aan Robert en Jan Willem. Wat fijn dat jullie je zo inzetten voor de JO-10 en het beste naar boven willen halen bij de spelers.

Toen het eindsignaal klonk barste het gejuich los. Enthousiasme bij de spelers en de supporters, vuurwerk, champagne, muziek en niet te vergeten de schaal en een medaille! Trots! Het is ze gewoon opnieuw gelukt.

Dit seizoen is heel fijn afgesloten en we gaan er volgend seizoen weer vol voor!