Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

JO12 neemt laat afstand van de hekkensluiter

Gepubliceerd op: zondag 10 december 2023
JO12 wint uiteindelijk ruim van MVV '29
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Tegen de hekkensluiter van deze ronde dus. Het zou een makkie worden zeiden zelfs de leiders van MVV want ze waren te hoog ingedeeld. Nu staan wij zeker waar we horen maar deze wedstrijden zijn ook onze valkuilen. Voor de wedstrijd al gezegd dat we gaan beginnen en dat de knop om moet maar dat kon ik net zo goed tegen de doelpaal zeggen. 


Het begin is in ieder geval wel goed. Met name Kevin is fel en scherp maar helaas. Bal over, schot geblokt en naast. Hij mag er niet in en als een speler geblesseerd raakt en we noodgedwongen moeten wisselen zijn we van het padje en staan ook gelijk met 0-1 achter. Gelukkig is Kayne attent bij een corner en werkt de bal hard het doel in. 1-1. Rezz ziet zijn schot op de paal belanden en als niemand er is voor de rebound werkt MVV gewoon weg. MVV speelde met 8 man voor de goal en die drukte liepen wij ook steeds in. Jared vind gelukkig wel een gaatje en schiet beheerst de 2-1 binnen. Eindelijk op voorsprong maar ohoh wat maken we het onszelf moeilijk. Mason ziet zijn schot ook nog eens op de lat uiteen spatten en dan is het rust We wisten zelf ook wel dat het beter moest maar dan zou er ieder geval meer scherpte nodig zijn. Met name voor de goal. Misschien toch wat te overmoedig geweest? Snel de wei weer in en laat dat voetbal van ons nou eens zien! Het zat er niet in. Mason schiet maar deze gaat helaas over en daarna zakken we ver weg. Het is dat MVV niet veel doet en we wel kansen krijgen maar ze niet benutten. Rezz zijn schot gaat net voorlangs en zijn volgende schot ook net naast. Als je zelf niet scoort dan? Precies 2-2. Moedeloos zien we het gebeuren vanaf de zijlijn. Alex grijpt zijn tegenstander goed bij de strot en veroverd de bal en passt op Kevin. Kevin op Jared en boem! De verdiende voorsprong weer 3-2! Maar dan weer , slap stilstaand voetbal en denken dat we er zijn. Nou helaas team, MVV doet nog mee en mogen nog een keer scoren. 3-3 Dit hadden ze zelf nog niet meegemaakt dit seizoen . 3 kansen 3 goals. En wij? Hebben gelukkig Mason, die een vrije trap uit een lastige hoek toch de goal inwerkt. Mooi gedaan en weer op voorsprong 4-3. Gelijk weer rust en weer met de peperbus rond. Dat werkte. Rezz gaat voor de verandering eens door het centrum en dat had MVV niet aan zien komen. 5-3 YESSS

Dan even twee 1 2tjes (snapt u het?) van Vince en Mason die de hele MVV defensie op zijn gat legt en een pass op Kayne die uithaalt. 6-3 Mooi gedaan. En dan! Belangrijk! Lachende koppies . En terecht. We komen weer in ons spel en MVV is even aangeschoten wild. Mason raakt weer de paal. Rezz zijn schot hobbelt voorlangs en pechvogel Kevin ziet de keeper in de lijn van zijn schot. Kevin geeft wel een fraaie assist op Jared die het net wel weet te bollen. 7-3. Ella omspeelt haar tegenstander en stuurt Mason op pad. Hij geeft af op Vince en die drukt van een meter of 20 af. Boem 8-3. Dezelfde Vince tekent ook voor de 9-3 na wederom goed werk van Kevin. Een mooi kwart gevoetbald. Elkaar de bal gegund en fel doorjagen, zo win je wedstrijden. Kevin belooft me nog 2 doelpunten en we gaan ook gelijk weer op jacht en ja hoor, daar is ie dan. Kevin met de 10-1. Loon naar werken. Jared ziet zijn schot net over vliegen en daar is ie weer. Kevin met een goed schot. 11-3 Oh nee toch niet want die keeper houdt met de top van zijn handschoen dit doelpunt tegen. Bij een schot van Quinten flikt ie precies hetzelfde en zelfs bij een schot van Jared zit ie erbij. Heeft de bal niet klemvast en zijn eigen verdediger tikt de bal voor zijn handen weg en Rezz is er als de kippen bij. 11-3. Einde wedstrijd en alsnog een goed gevoel. De eerste 2 kwarten vergeten we maar.

Volgende week een kraker in Fleringen. Ik neem de peper wel mee.

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen