Zure nederlaag voor de JO12

Gepubliceerd op: zondag 4 februari 2024
Als je zelf niet scoort dan...

Vanmorgen mochten we weer aantreden tegen de Witkampers, alleen nu tegen het 2e en in Laren zelf. De chaotische taferelen voor vertrek en start van de wedstrijd maar vergeten en laten we gaan voetballen. We wisten wat we vorige week fout deden dus het zou een andere wedstrijd gaan worden zo werd beloofd. En zo geschiede ook, maar of het naar tevredenheid was? Nou nee!

Het was een zeer rommelig 1e kwart van onze kant en omdat het niveau van het 2e van de Witkampers ook een stukje lager lag dan hun 1e moeten we dit kwart ook maar zeer snel vergeten. In het 2e beginnen we iets feller en is daar ons eerste!!wapenfeit. Een schot van Mason maar die treft helaas geen doel. Dan breekt Kevin uit met een Witkamper achter hem aan. Kevin wacht met schieten en dat geeft de Witkamper de tijd om de bal voor zijn voeten weg te halen en die komt bij Jared terecht en die vuurt wel direct maar ook hier ontbreekt de finesse. Elena redt ons dan op een onverwacht schot van de zijkant en Rezz ziet zijn schot in het zijnet terecht komen. Vlak voor tijd komen we goed weg bij een schot op de lat van de Witkampers.

In de rust moet er noodgedwongen veel gewisseld worden waardoor de organisatie zoek is en onze reserve doelman Jared ook geregeld handelend moet optreden maar hij houdt het doel netjes schoon. Dan zijn er 2 spelers van ons zomaar met de bal doorheen en kunnen op het doel van de Witkampers af en wil ik de 0-1 al opschrijven maar er gebeurt niets. Ja! Zoveel getreuzel dat de halve defensie van de Witkampers weer terug is en deze kans verkeken is. Je verzint het niet, maar toch!! Het laatste kwart gaat over en weer, waar onze kansen beter zijn maar uiteindelijk scoren de Witkampers wel en is er te weinig tijd om de schade te herstellen en we wederom een (zure) nederlaag moeten incasseren.