Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

Gepubliceerd op: zondag 15 december 2019
Sportclub 3 wint met 5-7 bij de Blauwwitters.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Op deze stormachtige dag mochten de toppers van 't derde het opnemen tegen en bij BZSV de Blauwwitters 3. De wedstrijd stond al voor 12.15 uur op het programma en dit bleek toch een lastige tijd te zijn voor velen... aangevuld met de talenten Jasper, Rohald, Geert en Mike, konden toch nog met een selectie van 15 man afgereisd worden naar Borne.

Helaas moest de schrijfster van de bericht verstek laten gaan, aangezien zij andere feestelijke activiteiten op het programma had staan. Gelukkig was daar razende reporter Mirand, die wegens een griepje met longontsteking afgelopen week, nog niet fit genoeg was om de voetbalschoenen alweer onder te binden en dus mooi de tussenstanden en bijzonderheden kon doorgeven.

Nieuwbakken papa Tim was enigszins verlaat want het omdoen van de schone luier bij Emmy bleek toch iets lastiger dan verwacht! ;) Al naar een aantal minuten is het raak, als Marcel de 0-1 van deze middag mag binnen schieten op aangeven van Rohald! 7 minuten later volgt al de 0-2 en wederom is het Marcel, dit maal met een lobje over de keeper. 2 minuten (dit moet ongeveer de 15de minuut zijn) later mag Marcel zijn zuivere hattrick van de middag al vol maken: 0-3! Als dit niet de snelste zuivere hattrick ooit is? En het houdt nog niet op want ook de 0-4 schrijven we ook bij voor Marcel. Toch doen de Blauwwitters niet helemaal voor spek en bonen mee... om 12.45 uur wordt het 1-4, hier staat bij vermeld dat Martin de assist gaf, Martin leg eens uit, hoe zat dat? Een minuut later is het zelfs al 2-4! De eerst helft is nog niet voorbij en er zijn al 6 doelpunten gevallen, wat gaat dat nog worden? Andre raakt nog een keer de lat en Jasper probeert de nog een tegen doelpunt te voorkomen, wat in eerste instantie ook lukt, maar een minuut later is het toch 3-4, eentje die elke keeper wel een keer heeft, door de benen.

Dan wordt het toch echt tijd om een theetje te nuttigen en de eerste helft te bespreken. Volgens onze razende reporter kan de tegenstander er niets van, dus wordt het tijd om nog een paar keer te scoren!

Zo gezegd, zo gedaan... Wim is waarschijnlijk zeer getergd de kleedkamer uit gekomen want om 13.08 uur kan de 2de helft nog niet heel lang begonnen zijn, met een bal in de kruising, zet hij de 3-5 op het scorebord. Ook Marcel mag nog een keer zijn kunsten laten zien en noteert 3-6. Of de mannen van het derde dan denken dat ze wel achterover kunnen gaan leunen... Borne scoort nog 2x 4-6 en 5-6. Wordt het toch nog spannend! Gelukkig is daar vlak voor tijd Tim nog die het laatste doelpunt van deze middag mag maken: 5-7! Speciaal voor zijn kleine Emmy! :)

Nog een leuk weetje: vandaag stonden er welgeteld 3 keepers in het veld, dat is toch wel bijzonder! ;)

Namens 't 3de en ondergetekende werd Tim (en Wieneke) nog een kadootje overhandigd voor de jongste supporter van SC Rijssen 3! Tim & Wieneke nogmaal svan harte gefeliciteerd met de geboorte van Emmy! Of Tim de kadootjes wel zo leuk vond... ;)