Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

Vrienden van de Jeugd

Gepubliceerd op: zondag 29 december 2019
Groot bord met namen van personen die de jeugd ondersteunen.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

In de kantine hangt al sinds jaar en dag het grote bord waarop de namen staan van de personen die jaarlijks de jeugd extra ondersteunen. Tot voor kort was dit genaamd: “de Club van 100”, maar tegenwoordig met de extra aanmeldingen zitten we op 120 plaatsen en is de naam aangepast naar: "de Vrienden van de Jeugd”.

Op jaarbasis kost het 25 euro (nog geen 2 euro in de maand) en daarmee ondersteun je de jeugdafdeling. Afgelopen jaar hebben we o.a. 4 mini-doeltjes aangeschaft voor de trainingen. Maar ook de wedstrijden naar Heracles en/of Twente worden hieruit deels bekostigd. Er zijn momenteel nog 2 plaatsen beschikbaar op het bord dus mocht je interesse hebben...

Een paar keer per jaar wordt er onder de deelnemers een Waardebon van Slagerij Goossen verloot van 25 euro. Afgelopen zaterdag werd het grote Rad wederom gedraaid en nummer 115, het vakje van Ruben Leusink, was de gelukkige.

Wil jij de jeugd ook 1x per jaar extra financieel steunen, geef je dan op voor een plek op het bord! In februari wordt het geld via automatische incasso ge-int.

Mocht je interesse hebben of meer info willen neem dan contact op met de TC Jeugd.

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen