Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

Bowlen met de jeugd

Gepubliceerd op: maandag 13 januari 2020
Weer een geslaagde dag bowlen bij het Witte Hoes.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Zaterdag 11 januari was het volgens de traditie weer “Witte Hoes Bowling day” voor de jeugd van Sportclub Rijssen.

Van 11.00 tot 12.00 was de JO8 & JO9 aan de beurt. Onder toeziend oog van vele ouders werden de ballen naar de kegels gegooid. 

Mooi om te zien dat de ouders het ook maar al te graag even voor wilden doen. Wellicht komend jaar aparte ouder baan.... Na afloop werd de JO9 nog even in het zonnetje gezet ivm de Grote Club Actie. Als team de meeste loten verkocht en ook individueel de nummers 1-2-3 in het team! Een geweldige prestatie en een mooi cadeau voor het team! 

Ook de andere jeugdteams kwamen in de loop van de dag aan de beurt om hun bowling-skils te laten zien. Bij alle groepen volop enthousiasme.

Om 16.00 uur mochten de jeugdleiders & trainers aantreden. Ook hier een mooie fanatieke strijd. Michael moest met links en de gele bal was favoriet bij de kenners... Uiteindelijk stak eentje er met kop en schouders bovenuit en dat was Marcel Dangremond. Rijk Wijnen kwam net tekort. Al met al een mooi vermaak voor zowel de jeugd als de leiders/trainers. Blijkt dat iedereen er toch weer naar uit kijkt!

Alle deelnemers dank voor de komst. Witte Hoes dank voor de gastvrijheid en sponsoring op het Vrienden van de Jeugd bord. Volgende week alweer de eerste oefenwedstrijden en de 25e nog de Jeugdbingo om 11.00 uur. We hoeven ons niet te vervelen...

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen