Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

ATC verslagen door JO17

Gepubliceerd op: zondag 9 februari 2020
Punten blijven in Rijssen
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Vandaag onze tweede wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen ATC uit Hengelo. Dit vijfde team wist de eerste wedstrijd met dubbele cijfers te winnen. We verwachten vandaag dus een sterke tegenstander.

Na een sterk begin van onze gasten uit Hengelo nemen we langzaam het initiatief over en creëren een aantal goede kansen, maar gescoord wordt er dan nog niet. Halverwege de eerste helft zet onze rechtsback met een lange bal van achteruit onze spits alleen voor de keeper en met een schuiver schiet hij de 1-0 binnen. ATC gaat nog voor rust op zoek naar de gelijkmaker, maar door goed verdedigen zorgen we ervoor dat we met een voorsprong de rust in gaan.

De tweede helft starten we met een aantal frisse wissels en gaan we op zoek naar een grotere voorsprong. Maar het is ATC die beter van start gaat. Bij ons gaat het moeizaam en we komen maar spaarzaam voor de goal van ATC. Het is dan ook wachten op de gelijkmaker en deze valt dan ook niet veel later binnen. 1-1.

We stropen onze mouwen nogmaals op en uit een counter schiet onze linkshalf de bal snoeihard binnen. 2-1. De wedstrijd is nog steeds niet gespeeld want door slecht verdedigen achterin bij ons komt ATC weer langszij. 2-2.

Op dat moment gaan beide ploegen voor de volle winst en het kan nog beide kanten uit. Een paar minuten voor tijd is het opnieuw onze linkshalf die de wedstrijd beslist door de bal in de kruising te schieten. 3-2. Dit betekent dat de punten in Rijssen blijven.

Jongens vandaag hebben we laten zien dat we als ploeg hebben gestreden voor de punten. Volgende week opnieuw een thuiswedstrijd tegen Achilles’12 uit Hengelo.

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen