Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

Gepubliceerd op: woensdag 19 februari 2020
JO15 verliest bij koploper Enter Vooruit.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Vanmorgen in alle vroegte naar Enter Vooruit. De koploper en wij die zich in de onderste regionen bevinden. De stemming is dan ook gespannen. Maar dat blijkt niet eens nodig want aan de bal doen we niets onder voor Enter, sterker nog we houden goed de druk erop en er werden zelfs een paar leuke aanvallen  op de mat gelegd. Na 10 minuten breekt Enter erdoor en staan we plots met 1-0 achter. 5 minuten later ligt ook de 2-0 achter onze kansloze doelman. Voor de wedstrijd werd er nog gesproken over het omschakelen bij balverlies maar hier werd helaas te weinig mee gedaan.

Dat we aan de bal wel wat kunnen blijkt uit de 2-1. Keurig opgebouwd van achteruit met een splijtende pass op Thijmen R. die Daan T bedient en die speelt de bal over de keeper. Ja, en dan de 2-2 van ons, ook een prima aanval met dezelfde doelpuntenmaker. Goed doorgegaan!

In de rust gehamerd op het omschakelen en het oppakken van de opkomende man bij Enter die het bijna in zijn eentje lukt om het ons moeilijk te maken door gewoon het veld over te steken. Helaas is onze keeper geblesseerd en kan niet verder in de goal. Daar gaat ons plan en moeten we het wat omgooien en dat betekent even wennen. Enter maakt hier na de thee dankbaar gebruik van want weer mag die speler ongehinderd doorlopen en zijn eveneens scherpe spits bedienen. Hoe die de bal raakt weten we nog steeds niet maar waar iedereen dacht dat onze keeper er goed bij zat stuitert de bal miraculeus langs hem heen de goal in. 3-2

Een kwartier voor het eind gaat Jorn op avontuur en na wat spelers te hebben laten staan geeft hij voor en staat Daan T weer goed en die werkt  koel af. 3-3  Het spel golft wat op en neer en die opkomende speler blijft het ons moeilijk maken doordat niemand hem oppakt. Je blijft dan achteruit voetballen en dan vraag je erom. Vlak voor tijd de 4-3.

We hebben onszelf vandaag geen plezier gedaan en hadden een beter resultaat kunnen/moeten halen.