Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

Bericht van de supportersvereniging

Gepubliceerd op: vrijdag 24 september 2021
Een nieuw seizoen gaat weer van start!
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Beste supporters van SC Rijssen,

Inmiddels is het nieuwe voetbalseizoen 2021-2022 begonnen. Zoals het er nu naar uitziet wordt het eindelijk weer een ‘normaal’ voetbalseizoen. We hopen daarom weer leuke activiteiten te kunnen organiseren. Via dit bericht willen we jullie graag informeren wat we als supportersvereniging zoal doen. 

⁃ Organisatie van het welbekende jaarlijkse 6 tegen 6 toernooi. Naast de organisatie vd teams regelen we bijvoorbeeld de muziek, tent, verloting, springkussen etc. 
⁃ Inmiddels wordt er druk gewerkt aan een jeugdhonk in de kantine. Hierin komen playstations en televisies waar de jeugd een potje fifa kan spelen. Als supportersvereniging leveren we een financiële bijdrage.
⁃ Playbackshow waarin we bijvoorbeeld de jury en prijzen regelen. 
⁃ Fifa toernooi voor de jeugd waar we een financiële bijdrage doen
⁃ Sinterklaasfeest voor de jeugd waarin we de cadeaus en de sint financieren.
⁃ Crazy bingo organisatie en regelen van de prijzen.
⁃ Oktoberfest waarbij we de biertafels, versiering en glazen financieren.
⁃ Oliebollentoernooi organiseren waarbij we zorgen voor snert en snaps en we ook vaak een leuke DJ of zanger regelen. 
⁃ Wintersport. Jaarlijks bestaat de mogelijkheid om mee te gaan met de wintersport reis die meestal eind januari plaatsvindt. Als supportersvereniging dragen we financieel bij aan de buskosten.
⁃ Bloemschikken etc etc.

Als lid van de supportersvereniging betaal je 7,50 contributie per jaar. Dit geld gebruiken we om bovenstaande activiteiten te regelen. Omdat we de afgelopen 1,5 seizoen geen activiteiten konden doen vanwege Corona is er ook geen contributie geïnd. Nu we de activiteiten weer opstarten zullen we eind september 7,50 afschrijven van het bij ons bekende rekeningnummer. Dit is dan de contributie voor het seizoen 2021-2022. 

We hopen weer op jullie bijdrage en zien jullie graag bij de activiteiten. Heb je zelf leuke ideeën of suggesties laat het ons dan vooral weten. Als je mee wilt helpen met de organisatie kan dat ook.

Groeten de supportersvereniging,

Maaike 
Patrick 
Arnold 
Geert 
Arjan

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen