Ruime winst JO10-1

Gepubliceerd op: woensdag 9 maart 2022
Dikke overwinning op Enter Vooruit.

De 1 na laatste wedstrijd van deze speelronde  was thuis tegen de leeftijdsgenoten van Enter Vooruit. Het veld bevroren en een lekker zonnetje. Het zag er goed uit tot bleek dat onze Jo10-2 personele problemen bleek te hebben en ook onze Vince moest afzeggen. Om wat spelers van ons op tijd  in Almelo te krijgen bleek een onhaalbare kaart . Helaas moest die wedstrijd worden afgelast en om de spelers daarvan niet voor niets te laten opdraven mochten ze de Jo10-1 komen versterken. Tegenstander was ook akkoord dus spelen maar. Niet wetende hoe het zou lopen werd er al geopperd om wat spelers van ons bij Enter te laten voetballen de laatste helft maar zover kwam het niet.

Het krachtsverschil was vandaag te groot. We waren heer en meester op het veld . In het eerste kwart lukte er de eerste 5 minuten weinig aan onze kant omdat we wat te onrustig aan de bal waren maar in de 6e minuut breekt Rezz de ban .1-0. Een minuut later 2-0 door Jared . Weer 1 minuut later 3-0 door Rezz. Jared 4-0. De mooiste van vandaag  was een mooie aanval opgestart door Mason die mooi past naar jared op links. Die passeert 2 man en legt keurig breed op Rezz  5-0. Jared daarna snel de 6-0. Quinten de 7-0 en Rezz voor de laatste dit kwart de 8-0.

In het 2e kwart komen de verse krachten uit de 10-2 er langzaam bij in het veld en scoren we vrolijk verder. Mason uit een corrner de 9-0. Rezz scoort 2 x op de brommer. En de laaste dit kwart wordt door enter zelf gemaakt in hun eigen doel. Ruststand 12-0. In het derde kwart wordt het wat rommeliger ( probeer ze maar scherp te houden als het zo makkelijk gaat) maar we scoren vrolijk verder. Rezz de 13-0. Mason poeiert de 14-0 tegen de touwen. Hetzelfde doet hij bij de 15-0 alleen dan uit een andere hoek, en ook de 16-0 neemt hij voor zijn rekening. De kleinste man van het veld (Steff) maakt dan bijna de 17-0 maar door een flauwe stuit mist hij op een haar na de bal en komt vervelend terecht en moet worden gewisseld. Dat daardoor de organisatie helemaal wegvalt is logisch en Enter profiteert hiervan door in de scrimmage te scoren. 16-1 en tevens de laatste ruststand.

Om iedereen weer scherp te krijgen gaan we proberen de 20 te halen. Wat de leiders betreft en de scheids ook konden we wel af fluiten maar dat wilden we de spelers niet aandoen. De 20 zou gehaald worden! Sorry Enter!! Het begin is stroperig. Het veld ontdooid en spelers glijden weg maar het is Quinten die bij een corner wakker is en de 17-1 tegen de touwen schiet. Jared maakt de 18 en nr 19. En last but not least jaagt kayne de bal overtuigend tegen de touwen in het Enterse doel. 20-1. Missie geslaagd.

Dank aan de gastspelers die een prima indruk achter hebben gelaten.