Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

JO11-2 stelt feestje nog even uit

Gepubliceerd op: zondag 24 april 2022
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Voetballen in Lochem. De meesten van ons waren er nog nooit geweest maar in Lochem staat een mooi complex met veelal kunstgras. Er was zelfs een gastheer die ons kwam verwelkomen met koffiebonnen. Goed geregeld daar maar dat is niet waar we voor kwamen. 3 punten en anders niets . Volgens de spelers was er patat beloofd bij een overwinning. Zij waren wel de enigen die dit wisten trouwens. En of er al confetti was? Nou eerst maar ff voetballen.



We lieten vanaf de aftrap zien waarom we 1e staan, maar de 0-1 werd om zeer onduidelijke redenen afgekeurd! De echt verdiende 0-1 kwam wat gelukkig tot stand door een eigen goal van Lochem zelf, anders had Jared wel afgedrukt, maar toch. Al snel volgt de 0-2 door Quinten die droog inschiet bij een corner. Niets aan de hand en in de rust blije koppies. Gewoon zo doorgaan en in eerste instantie doen we dat ook. Rezz gaat over rechts op de brommer en legt mooi breed op de wachtende Jared voor de goal. Boem 0-3. Niets aan de hand nog zou je denken maar aan de overkant gaat 1 van de ouders ( of leider) zich wat al te fanatiek bemoeien met het spel en daar worden er toch wat onrustig van bij ons. Er wordt slordiger gevoetbald dan nodig en eigen succes eerst is nooit een goede raadgever. Gelukkig zet Vince zijn tanden in een bal, passeert 3 man en al vallend brengt hij de bal naar Jared die de lange hoek uitzoekt. 0-4



De kampioensvlag kon worden gehesen en de patat in de pan zo werd al geroepen maar in de allerlaatste seconden krijgt Lochem een corner die we slecht verwerken. 1-4. In de rust erop gehamerd dat er meer strijd in moet en we g**ler voor de goal moeten zijn want we verknallen behoorlijk goede kansen. Dat de scheids een lullig handsballetje op aangeven van zijn vader op de stip legt doet ons ook geen goed.2-4. Voetballend blijven we beter maar de strijd en felheid die Lochem op de mat legt wordt ons te machtig maar we helpen Lochem ook door 4 grote kansen gewoon om zeep te helpen. In de laatste rust maar 1 advies: feller erop, en al na 2 minuten haalt Jared verwoestend hard uit maar die bal zoeken we nog????  Uit de tegenaanval scoort Lochem uit weer een corner de 3-4 en dan hoop je maar dat de scheids affluit maar we moesten nog 6 lange minuten. Kevin scoort daar nog wel fraai de 3-5 na hard werken maar daarna was het spel voor Lochem. Niet goed maar wel veel strijd en ze weten ook nog 2 goals te maken waardoor de eindstand vandaag 5-5 is. Een illusie armer en een ervaring rijker ging het huiswaarts. Over 3 weken weer!
 

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen