JO11-1 walst over Holten heen

Gepubliceerd op: zondag 18 september 2022

Zaterdag 17!!!!! September

Na een winst- en verliespartij vandaag maar eens zien waar we staan. Holten is de tegenstander. Die hebben 2x ruim verloren wisten de spelers ons te vertellen. Ze hadden er duidelijk zin in. Eenmaal op het veld bleek dat het team van Holten louter uit dames bestond. Das vaak lastig tegen voetballen. Vandaag was het anders. Mooie combinaties en snel voor de goal. Na 3 kansen om zeep te hebben geholpen mag Rezz als eerste op het formulier 1-0. De inkt is nog niet droog of Ella stuurt Jared goed weg 2-0. Dan een paar momenten van glorie voor de keepster van Holten. Die had of lijm aan de handschoenen of ons richtingsgevoel moest scherper want ze hield veel tegen. Pas in de slotfase wist Jared haar nog 2x te passeren. 4-0 Wat zeg je dan in de rust. DOORGAAN ZO!!

Aldus geschiede. Rezz tikt de bal over de lijn bij een scrimmage 5-0. Weer geen tijd om te schrijven!! Rezz 6-0. Rezz op de brommer en pass naar Vince 7-0. Jared vrij voor de goal gevonden door Kevin 8-0. Strakke pass Milan op Vince 9-0. En weer rust. Het derde kwart is vaak onze lastigste en verrek. Holten breekt uit en hun leider hoopt stiekum op hun eerste doelpunt maar Elena was messcherp. Jammer voor Holten maar daar staat ze voor. 2 centimeter gegroeid van trots schiet Elena de bal weer het veld in, wordt verlengd door Vince naar Jared en die schiet de bal tegen de touwen 10-0. Oh ja Holten had een nieuwe keeper erin maar ook die bleek een sta in de weg. Maar als ze een bal verkeerd inschat is Kayne het goudhaantje en schiet de 11-0 binnen. Mason neemt een corner en legt die panklaar op de wachtende Kevin die stoicijns binnentikt alsof hij dat elk kwart doet. Je moet er wel staan! 12-0. Mason schiet recht op die keepster af, ze laat los en Jared is nu het goudhaantje. 13-0.

In het laatste kwart haalt Vince hard uit.14-0. Kayne scoort uit de zoveelste corner de 15-0. De goed vrijstaande Vince krijgt de bal op een presenteerblaadje,16-0. Na 6 corners zonder doelpunt besluit Mason corner nr 7 gewoon in 1 streep tussen de keepster en 1e paal te schieten en het achterste zijnet krult lekker bol 17!!!!!-0. Ook omdat de verdediging vandaag weer stond als een huis een mooie uitslag.