Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

JO12-1 verslaat Bornerbroek

Gepubliceerd op: zondag 18 september 2022
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Zaterdag 17-09-2022

SC Rijssen JO12-1 - Bornerbroek JO12-1 

Deze derde competitieronde komt de koploper op bezoek. Tegenstander is RKSV Bornerbroek. Een elftal waar we al enkele jaren tegen spelen. Altijd spannende wedstrijden,  op het scherpst van snede. Vandaag was niet anders! 

Afgelopen week lukte het niet, door bekende omstandigheden,  om met de gehele groep te trainen, maar om 9 uur zit de hele selectie te luisteren naar de wedstrijdbespreking van de trainer. Scherp beginnen, met mogelijk een zakje chips als beloning,  was de opdracht. De spelers weten wel waar ze deze beloning voor kunnen verdienen. Onder het toeziend oog van de grote vaste supportersschare beginnen we aan de wedstrijd. Het spel golft op en neer. We krijgen wat kansen, maar echt goed is het niet. Spannend wel!

In het tweede kwart komen we op voorsprong. Vanuit de omschakeling, via een mooie combinatie, wordt de bal, binnenkant voet, in de verre hoek binnen geschoten. Keurige goal. Iets waar we ook echt op trainen. De wedstrijd verloopt verder met kansen aan beide kanten. Een enkele keer wordt het wat fysieke, maar dit wordt keurig opgelost door de scheidsrechter en/of trainers. 

Het blijft lang spannend, tot het 4de kwart. We scoren nog 2 goals, wat de einduitslag maakt van 3-0. Eindconclusie is dat we blij zijn met de 3 punten. We de 0 hebben gehouden, dankzij onze sterk keepende keeper en we op een gedeelde 1ste plek staan in een zeer spannende competitie. 

Volgende week gaan we naar Albergen. We spelen dan tegen De Tukkers. Tot dan allemaal!
 

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen