Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

JO11-1 verspeelt 2 dure punten

Gepubliceerd op: maandag 26 september 2022
Remise bij De Zweef in Nijverdal.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Zaterdag 24 september

Uit naar De Zweef vanmorgen. Die hebben hetzelfde aantal punten en dus ook op de gedeelde 2e plaats . Nu is die 2e plaats van ons al knap maar het wordt meedoen of afhaken. Het begin gaat mooi gelijk op al valt op dat de Zwefers feller zijn dan wij. Ze komen dan ook wel verdiend op 1-0 maar dan worden wij ook wakker en wordt er wat feller gestreden maar voor de goal zijn we niet fel genoeg. Slappe rollertjes daar lag die keeper van de Zwefers niet wakker van. En anders stond er een been van de grootste man van het veld in de weg en laat die nu net bij de Zweef spelen. Dan alsnog de 1-1 door een hakje van Jared na een goede solo en dito voorzet van Rezz. 

In het 2e kwart beginnen we slap en al snel lopen we weer achter de feiten aan 2-1. Dit schud ons wel wakker want daarna zijn we de baas. Rezz lanceert zichzelf weer en drukt koel af 2-2. Vince stuurt Jared diep en die schiet de bal mooi en strak in de lange bovenhoek. Keeper kansloos 2-3! Een bal van Ella wordt door Jared subtiel verlengt en zodoende kan Rezz zijn 2e noteren.2-4 En ook de 3e van Rezz mag er zijn. Een streep ------------------------------------------------------- 2-5.Maar dan is het rust en komt ons 3e  altijd lastige kwart. Het moet niet tussen de oren gaan zitten maar als de spelers het zelf al aangeven moet je er wat mee gaan doen. We doen ons best maar helaas zijn we te laks bij een indribbel en corner zodat het al snel 4-5 staat. Moedeloos is op zo’n moment het woord. Rezz brengt ons alsnog met een mooi schot onderkant lat wat lucht 4-6. Mijn inkt was nog nie droog of het was 5-6 AaaaHHHHH. Gelukkig dat Kevin zichzelf goed vrijloopt en de bal via Rezz panklaar wordt gelegd zodat Kevin mag afdrukken 5-7. Dan zit die 3e kwart erop en verheugen we ons op de 4e.

We starten fel en gretig. Vince schiet helaas vrij voor de goal hoog over en we lachen erom maar dit gaat ons later opbreken zo zal blijken. Kevin weet ons uit de rebound na een gekeerd schot van Jared nog op 5-8 te brengen maar als leiders waren we er nog nie gerust op. Hard aangemoedigd door het thuispubliek vocht De Zweef voor wat ze waard waren. We werden terug gedrongen en het werd paniek in de tent. Het voetbal was eruit en onder luid gejuich van het thuispubliek kon de Zweef alsnog 3 doelpunten bijschrijven. 8-8. Mischien een logische en eerlijke uitslag maar wat hadden we onszelf vandaag een groter plezier kunnen doen.

Volgende week weer.
 

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen