Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

JO11-1 legt ATC over de knie

Gepubliceerd op: zondag 6 november 2022
6-3 winst tegen de ploeg uit Hengelo!
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Zaterdag 5 November

Een waterig zonnetje op ons sportpark vanmorgen. Het veld dus lekker nat en na verloop van tijd de sokken ook maar dit terzijde. In de verte helikopters die overvlogen waar met bewondering naar werd gekeken, maar waarom zoveel. Om scherp te zijn en klaar te staan als het nodig is! Deze zin hadden we eruit en dachten gelijk aan vorige week waar we werden afgetroefd op felheid en inzet. Op de training veel duels laten uitvechten en de waarde hiervan uitleggen want als je de bal nie hebt ken je ook nie scoren! Kijken wat ze ermee doen want je kunt ze veel bijbrengen maar ze moeten het zelf doen!!

Na een verassende opstelling werd er afgetrapt en gelijk de druk erop bij ATC waarvan de leider even moest wennen aan de grote van het veld en sommige spelhervattingen van ons maar hij accepteerde het gelaten. Achterin de linies kort op elkaar en de bal zsm naar voren en aansluiten met elkaar was de boodschap. Na 2 minuten krijgt Rezz een goede kans maar de bal hobbelt voorlangs het doel van ATC. ATC combineert goed met elkaar en proberen ook echt goed te voetballen en bij vlagen lukt dat wel maar omdat we ze goed op de huid zitten hebben we eerder de bal weer terug en is het naar voren . Daar ligt dan natuurlijk ruimte en die moet je Rezz niet geven! 1-0 na een mooie splijtende pass van Vince. Dat was ook het enige doelpunt in het1e kwart.

Het 2e beginnen we goed. Druk op de ketel, maar onze 2e corner die wordt afgeslagen en dan zijn er 3 van ATC weg 1-1. Niets aan de hand als we zo doorgaan zoals net. En dat doen we en ATC komt er niet aan te pas. Fel zijn we op de bal en bij een blok van Alex komt de bal voor de voeten van Ella, Ella naar Vince, Vince naar Kevin, Kevin naar Rezz. Boem 2-1! Prachtig, maar de ontlading zij veel. Elena hield haar doel verder leeg door gewoon goed keeperswerk. Rust. Complimenten maar we hebben nog niets.

Dan 3e kwart (ik zeg niets). Binnen een minuut de 2-2 door een goed en onhoudbaar schot van ATC in de bovenhoek. Alex haalt uit van zo’n 15 meter maar die gaat over en Rezz denkt wat jij kan, kan ik hoger. Dat klopte blush en als je zelf niet scoort! 2-3 door weer gewoon een goed schot van ATC. Dan een schitterende ( mag ik dat zeggen?Ja dat mag ik!) aanval van ons. Mooie combinaties en felheid brengen ons naar de “16” van ATC en Rezz mag het afmaken 3-3. Vince mist het doel op een haartje maar als de keeper van ATC over een schuiver van Rezz duikt staan we terecht met 4-3 voor. Onze felheid wordt ATC gewoon te machtig en als Kevin met een dropshot vanaf zo’n 20 meter de bal de goal inschiet volgt er terecht applaus en de OEHHs en AAHS vanaf de kant waren bij Excelsior nog hoorbaar! 5-3. ATC is even de kluts kwijt en Rezz pakt daar achterin de bal af. Speelt Sterre aan die legt gelijk terug op Rezz, uithaal 6-3. Beste 3e kwart ever!!! 

In het 4e kwart wat druk van ATC maar echt gevaarlijk werden ze niet omdat we lieten zien dat we voor elkaar door het vuur gaan en de wil te winnen groter was dan bij de tegenstander. Scoren deden we niet meer maar ATC ook niet. Mooie teamprestatie !!

Volgende week weer.
 

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen