Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

JO11-1 weet weer wat winnen is

Gepubliceerd op: zondag 27 november 2022
6-2 winst op WVV '34.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Zaterdag 26 November

Na het puntenverlies van afgelopen weken moest het dan vandaag echt wel een keer gaan gebeuren. Hekkensluiter WVV uit Hengevelde kwam op bezoek. Gelukkig geen vrieskou maar om nou te zeggen dat het warm was. Maar het allerbelangrijkste deze ochtend was dat we met de aftrap compleet waren (Oh nee, behalve onze aanvoerder die lag nog te slapen) en er allemaal zin in hadden!

We beginnen fel maar toch wat onzeker en mede door eigen fouten kan WVV geloven in een resultaat vandaag. Het merendeel speelt zich af op het middenveld maar echt voetbal zien we op dat moment bij beide teams niet omdat er teveel onrust inzit. Als Vince langdurig balbezit van WVV zat is zet hij de turbo erop, verovert de bal en stuurt een splijtende pass naar de wachtende Rezz. Die legt hem mooi klaar voor zichzelf en boem.1-0! Ban gebroken en we worden wat brutaler. Alex denkt met een mooie lob de keeper van WVV te passeren maar helaas gaat die bal net over het doel waardoor de voorsprong bij 1 blijft. De keeper trapt de bal in en 15 tellen later ligt die in ons doel zonder dat er een speler van ons heeft aangezeten. Jammer maar gewoon door blijven voetballen. We doen zeker een poging en worden weer feller en gaan elkaar weer opzoeken ( inmiddels heeft onze aanvoerder ons gelukkig ook gevonden) en dus ook kansen krijgen. Een schot van Kevin gaat net voorlangs maar als Rezz zijn tanden in de bal en tegenstanders zet mag hij door en de verdiende 2-1 op mijn kladboekje schrijven. Dan rust en kan er met een redelijk tevreden gevoel worden gekeken naar deze 1e helft maar we zijn er zeker nog niet. Ook fijn dat er weer wat te wisselen is en eigenlijk niemand eruit wil maar we doen het toch. MOOI vak, trainer.De 2e helft zijn we fel en het voetbal wat we kennen beginnen we ook weer te herkennen. Jared krijgt na fraai werk van Vince een uitgelezen mogelijkheid op de 3-1 maar die bal is nog zoek. Een volgende aanval eindigt bij Rezz die zijn schot via de paal het veld weer in ziet rollen en worden weg gewerkt door WVV maar via Kayne bij Mason voor de voeten komt en die haalt verwoestend uit 3-1. Maar dan blijkt dat Jared die bal nog heeft geraakt en zodoende heb ik 2 doelpuntenmakers voor 1 goal. Vechten we later wel uit maar de blijdschap bij de heren was er niet minder om. De lach is weer terug op de gezichten en het voetbal ook. Achterin zit het goed dicht en als er al iemand doorkomt moeten ze 3x langs Ella en dat lukt ze niet. Super!

Milan bouwt na een afgeslagen aanval keurig op en passt op Kevin, Kevin op Rezz, Rezz op Jared, Jared op de goed doorgelopen Kevin die uithaalt en zo de 4-1 op het bord zet. Dan mag WVV indribbelen en komt de bal voor onze goal en dan is het even 20 seconden comedy capers maar de bal ligt er wel in. 4-2 en WVV begint er ook  nog in te geloven. Waar halen ze het lef vandaan! Helena redt bij een schot en Ella verovert de bal en levert die voorin af bij Jared die breed legt op Kayne die de bal ongenadig hard in de kruising jaagt 5-1. Na 5 minuten van fel en goed balbezit van onze kant is het Rezz die tekent voor de einduitslag van 6-2. We kunnen het wel!!

Volgende week weer.

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen