Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

JO12-1 wint bij DTC '07

Gepubliceerd op: zondag 4 december 2022
1-8 overwinning in Lattrop.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Zaterdag 03-12-2022

DTC '07 JO12-1 - SC Rijssen JO12-1 

De dag waar angstig naar werd uitgekeken, Vandaag werd naar Duitsland uitgeweken. Nu is Sinterklaas wel internationaal van aard, maar waar ligt dan toch Lattrop op de kaart?

Daar werd uitgebreid onderzoek naar gedaan. Wat blijkt, we moesten al in het donker van huis gaan. In alle vroegte stonden we bij het poortje te blauwbekken, Om midden in de nacht te vertrekken. De route er naartoe was erg toeristisch, Al ging het bij aankomst gelijk al mis. De man van het sportpark had zich kennelijk verslapen, Zodoende stonden we elkaar buiten maar een beetje aan te gapen. Maar zoals altijd wordt er wel een oplossing gezocht, waardoor iedereen  de kleedkamer in mocht. 

De selectie van vandaag was niet helemaal okselfris. Met hier en daar een blessure, is dat wel een gemis. Gelukkig hadden we versterking van onderaf. Rezz, goed gevoetbald, jij bijt wel van je af. In de bespreking werd vooral besproken, Wat iedereen van de training had opgestoken. De warming-up was op een winderig veld, zo blijkt. Dat het gevoelsmatig op Siberië lijkt. De trainer had het weerbericht goed bekeken. Zo voorzag hij de wissels van een elektrische deken.

Vanaf het begin waren we de bovenliggende partij en kwamen hier ook al snel doelpunten bij. Gecombineerd met af en toe goed spel, want dat kunnen onze toppers dan weer wel. Uiteindelijk eindigt deze wedstrijd in een 8-1 overwinning, En hebben we in de kleedkamer een moment van bezinning. 

Volgende week zal onze laatste wedstrijd als JO12-1 zijn. We zien zoveel ontwikkeling, dat vinden we alleen maar fijn. We maken de overstap naar het hele veld, Waarbij plezier en ontwikkeling nog steeds telt. Onze toppers zijn door dit besluit ontzettend blij, Zijn jullie,  als supporters, er dan ook weer bij? Dit is voor de toppers en voor ons een grote support. Waar je alleen maar blij van wordt. Maar eerst sluiten we volgende week af tegen SV Delden,

Je zou bijna vergeten dat te vermelden. De wedstrijd is thuis om half tien. We hopen jullie dan allemaal op, of rond het veld te zien. Het gedicht sluiten we nu passend af, met de hartelijke groeten van de technische staf!!
 

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen