Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

Weer een geslaagd Anton Huesken zaaltoernooi

Gepubliceerd op: donderdag 29 december 2022
Woensdag 28 december: De 32e editie van het Anton Huesken Toernooi!  Afgesproken met de organistatie (Han - Hendry - Berto - Erwin) om 9.00 in de Sporthal aanwezig. Vooraf eerst even langs bakker Tijink om de taarten op te halen…
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Om half 10 begonnen de mini’s aan hun sessie. De vaste trainers Danielle en Nick waren op wintersport, maar Benjamin maakte er een enthousiaste en gevarieerde training van! Na afloop allemaal een mooie medaille en gebak! Een mooi begin van de dag.

Om half 11 de JO9. Zij namen het op tegen Enter, Markelo en SVZW. Veel spannende wedstrijden, maar uiteindelijk wist Enter met drie overwinningen de grote beker mee naar huis te nemen. Voor alle spelers was er zoals gebruikelijk een mooie medaille beschikbaar.

Om 12.00 uur gelijk door naar de JO10. Ook hier met Hulzense Boys, Excelsior en SVVN een mooie gelijkwaardige groep met veel nipte overwinningen. De grootste zege was met 4-0 voor SVVN, maar de meeste punten werden behaald door Sportclub Rijssen! Na het kampioenschap nu een een toernooizege! 

Om 13.30 uur mocht de JO11 zich klaarmaken voor de strijd. Tegenstanders hier zijn Enter, Sparta Enschede en Excelsior. Sparta Enschede speelde misschien wel het beste voetbal, maar niet de meeste punten. Die waren voor Sportclub Rijssen met 2x winst en een gelijkspel. De prijsuitrijking werd gedaan door Ida Huesken (de dochter van Anton). Ook hier na ontvangst van de grote beker en de medailles een heerlijke taart voor dit team. Zij hadden namelijk gezamenlijk de meeste oliebollen verkocht en dat levert traditiegetrouw een taart op!

De JO12 mocht om 15.00 de strijd aanbinden tegen Bornerbroek, Excelsior en Enter. Het team van Bornerbroek was voor iedereen te sterk en met drie overwinningen pakten zij de beker. Op doelsaldo en de grootste overwinning (1-6) werd Sportclub hier 2e.

Als afsluiting van de middagsessie de JO16. Omdat de zaalteams uit 6-7 spelers bestaan hadden zowel Sportclub als SV Rijssen beide 2 teams en Excelsior 1 team. SV Rijssen A werd ongeslagen kampioen en Sportclub A werd 2e.

Een mooie en sportieve dag vloog voorbij. Ook dank aan Frank van Rijk voor de prijsuitreiking de gehele dag. 

Vanaf 18.30 was het de beurt aan de senioren. Zij bonden onderling de strijd aan. Verdeeld over 6 teams waren het uiteindelijk Frankrijk en Argentinië die in de finale stonden. Het moest uiteindelijk met shoot-outs beslist worden maar ook nu wisten Messi & Co te winnen!


 

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen