Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

JO11 sluit jaar feestelijk af

Gepubliceerd op: donderdag 29 december 2022
Kampioen met het zaaltoernooi en taart!
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Woensdag 28 december

Vanmiddag het Anton Huesken zaalvoetbal toernooi in de Reggehal. Na 2 voetballoze weken leuk om elkaar weer te zien. Iedereen had er zin in. Op een late afmelding na waren we klaar voor de wedstrijden. De eerste was tegen SV Enter. Die ging zo mooi tegelijk op dat er een terechte 2-2 op het bord stond na 14 minuten. Onze 2e pot was tegen Sparta Enschede. Daar kregen we behoorlijk op onze broek dus als leider knepen we ons toch wel een beetje. Dit bleek nergens voor nodig. We wonnen souverein met 1-2 en dan gaan de spelers rekenen hé!! Uiteraard de leiders ook na de laatste potjes van onze tegenstanders onderling en wat bleek? Heel simpel! Niet verliezen van Excelsior! Dat hoefden we maar 1x te zeggen. 

Onderling overleg op hoog niveau!! Uitkomst? Laat Excelsior het spel maar maken en we rollen ze op. Aldus geschiedde. We lieten die Rooi'n lekker aan de bal tot onze "16" en dan zsm eruit. Excelsior stond al met 2-0 achter toen hun eerste schot op goal vakkundig door Elena uit de goal werd geranseld (zie foto).

Na deze poging werd er nog een keer heel smerig gewisseld door Excelsior waardoor ze even met 8!! Jawel 8 spelers in het veld stonden ipv de afgesproken 4. Maar goed dat we altijd bedacht zijn op trucjes vanuit hun hoek want daardoor waren we niet van slag en sloten we ook deze wedstrijd winnend af. Een mooie beker mee naar huis en nog taart na de tijd. Het bleef nog lang onrustig in de hal. 

Namens jullie leiders iedereen alvast de beste wensen voor aankomend seizoen en tot volgend jaar!

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen