Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

Geslaagde jeugdactiviteit

Gepubliceerd op: dinsdag 17 januari 2023
Afgelopen zaterdag stond de gezamenlijke jeugdactiviteit op het programma.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Een dag waar door iedereen naar werd uitgekeken. Wat gaan we doen? Bij wie zit ik in het team? Wat zijn de juiste antwoorden? zijn maar een paar vragen die voorafgaand veel werden gesteld.
Na een paar weken voorbereiding en afstemming met diverse mensen is het eindelijk zover.
Even dreigt het weer roet in het eten te gooien. Maar gelukkig blijken we niet van suiker. Een poncho, paraplu, regenlaarzen, kortom alle voorbereidingen zijn getroffen.

We beginnen met een gezamenlijke inloop. Voor de ouders een kop koffie en de kinderen krijgen ranja. De groepen worden ingedeeld en de posten gaan het bos in.

Klokslag 9 uur gaan de eerste 2 groepen op pad. Vol spanning het avontuur tegemoet.

Al vrij snel doemt post 1 op. Ilona en Tanja hebben dit keurig begeleid. Opdracht is zo snel mogelijk een puzzel op te lossen. Dat vergt samenwerking. Bij de meesten ging dit vrij soepel.

Snel je weg vervolgen, want aan het eind van pad, wordt een parasol gezien. Familie Luby staat hier strategisch opgesteld. Het doel: 50 voorwerpen onthouden die in de kofferbak liggen. En nee, daar hoort stof niet bij.

En door......een partytent in het bos. Wat is dat nou weer? Het duo Geert-Jan en Jeroen zorgt voor de inwendige opwarming. Heerlijke chocolademelk met slagroom. Wie wil dat nou niet?

Goo....naar de volgende...Wiljan en Joyce hebben hun creativiteit gebruikt voor het pittenzakringwerpen. Een nieuwe Olympische sport is ontstaan. De basis hiervan ligt dus in de Rijssense bossen.

Via een slingerpad door het bos naar de volgende post. Zoek de verschillen. Op zich simpel, alleen hingen de foto's ver uit elkaar. Ook hier weer samenwerken. Ieder doet dat op zijn eigen manier. Dit spel werd begeleid door Dorte en Marcel (onee, hij werd 's ochtends geveld door ziekte) Gelukkig hadden we in Margreet een prima vervangster.

Het zandpad vervolgend komen we bij Michael uit. 20 Voetballers uit een rijke voetbalhistorie. Nathan Ake bleek Ruud Gullit te zijn. Ook Hans Kraay Jr. was, net als vroeger, voor de meesten een struikelblok. Echter nummer 14 werd door iedereen geraden. Hoe kan het ook anders....nummer 14. Iedereen met voetbalkennis weet dat dit nummer aan.......Han Zwoferink behoort.

De trapjes op bij de tweede heide. Hier staan Dennis en Ursela met blikgooien. De wind was lastig, maar ook daar werd een oplossing voor gevonden.

Post 7...Jessie en Daan. Een bal hooghouden in de regen. Schier onmogelijk, maar toch gelukt. Vrij hoge scores: Bij de moeders met 2x, vaders met 3x en spelers met 4x. Echter een groot succes.

Afsluitende post op het pannaveldje. Ap en Nick begeleiden het voetbalbowlen. Dit bleek een lastige oefening. Voor sommigen al om de palen te raken, haha.

Veiligheid vinden we ook erg belangrijk. Dus grote dank aan Johan, Maarten, Silvia, Henriette, Margriet, Appie, Maarten-Jan, Rick en Jan-Willem voor deze verantwoordelijke rol. Ondanks kou en regen, stonden jullie er voor de jeugd. Ook huisfotograaf Frank heeft z'n meters gefietst en veel foto's geschoten. Dank daarvoor.

In de kantine moest er nog een kruiswoord en sudoku worden opgelost. Dit ging voor de meesten goed, al speelden sommigen een beetje vals door Google te gebruiken. Of is dat juist slim?

Nadat we alle scores hebben uitgerekend, bleek de groep van Geert Ditsel de sterkste. Zij hebben allemaal een welverdiende medaille gekregen. Gefeliciteerd!

Na afloop met z'n allen de kantine afsluiten met patat, snack en drinken. Dit alles werd ons aangeboden door het jeugdbestuur. Dankjewel.

Tenslotte ook een speciaal woord van dank aan Bert en Mia voor het helpen in de kantine. Samen voor onze jeugd, dat is wat we graag doen.


Met elkaar, voor elkaar!!


Vanaf aanstaande zaterdag starten diverse competities weer. Succes allemaal. Zet hem op!

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen