Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

Geflatteerd verlies JO11-1

Gepubliceerd op: zondag 22 januari 2023
JO11-1 verliest bij de Witkampers.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Zaterdag 21 januari

Uitslapen konden we vanochtend. Pas om 11 uur tegen de Witkampers in Laren. Maar nog lukte het om te laat te komen blush. Alsnog met 8 man richting Laren waar weinig tijd was voor de warming-up en we al snel de bal moesten laten rollen.

Laren was net wat feller als ons en doordat we er nogal slaperig achteraan holden kwamen we niet in ons eigen spel. We maakten ook net steeds de verkeerde keuzes en Laren wist er wel raad mee. Goed de druk op onze man aan de bal en dan was het lastig om een teamgenoot te vinden. Laren stond na 12 minuten dan ook terecht met 2-0 voor als wij onze eerste fatsoenlijke aanval op de mat leggen die helaas net voorlangs wordt geschoten door Rezz. Maar we putten hier wel moed uit en gaan beter ballen met elkaar. De volgende aanval levert een mooi schot op van Jared die net naast gaat. Nu zijn we wat sterker en gaat ook het spel vooruit maar scoren is nog teveel gevraagd. Als laren de bal richting onze keeper schiet wordt dit schot geblokt en beland bij een verdediger die hem breed legt op een teamgenoot die hiervan zo schrikt en de bal zo hard terug speelt op de 1e verdediger dat die hem in ons eigen doel tikt en het zodoende 3-0 is en dat was op dat moment erg zuur.

De eerste koppies gaan dan alweer op onweer maar Vince gaat er rap vandoor en schiet helaas in het zijnet. Als Jared zijn pass op Rezz in eigen doel bij laren wordt getikt is de ontlading groot. 5 grote kansen en maar 1 goal terwijl Laren 2 en een halve kans hadden en al 3 doelpunten voelde zuur maar er gloorde hoop. Helaas niet van lange duur want de nr 4 van Laren waar we teveel respect voor toonden mocht afdrukken voor de 4-1. In de rust even een preekje, voetballend waren we niet slechter maar wederom wat verkeerde keuzes en felheid op de bal doen ons de nek om en dat gebeurt te vaak. Gelukkig wordt het goed opgepakt in de 2e helft. We leggen Laren aan banden en er wordt mooi gevoetbald maar in de afwerking stokt het helaas bij 4 pogingen. Dan wordt Laren wat brutaler en moet onze keeper 2x goed redding geven maar een 3e schot is net te machtig. 5-1.

Frustratie zorgt ervoor dat ik een speler vermanend toe moet spreken buiten de zijlijn en we met een man minder op het veld staan. Na een goed gesprek mag de speler er ook van de scheids weer in  en zie ik tot mijn verbazing en blijdschap Laren een aftrap nemen. Hebben we gescoord? Ja, Jared mag hem op zijn naam zetten! 5-2. Ons veldspel is daarna prima en we laten mooi voetbal zien waar we ook van Laren complimenten van krijgen maar we scoren niet en Laren nog wel 1 keer wat een 6-2 eindstand laat zien. Aan de overwinning van Laren is niets af te dingen maar wat deden we onszelf bij vlagen weer tekort. 

Volgende week weer!

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen