Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

Gepubliceerd op: woensdag 15 februari 2023
6-3 verlies op bezoek bij Enter Vooruit.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Zaterdag 11 februari

Na de mooie winst van vorige week op koploper Hector vandaag naar de nieuwe koploper:  Enter Vooruit. Die gastjes stonden bij de warming-up te geinen met elkaar en hadden er erg veel zin in. De ouders daar ook en na wat gesprekken met oude bekenden over het team van Enter verwachten we een mooi gelijk opgaande pot.

Helaas bleek dit niet het geval in het eerste kwart. We tellen 6 grote kansen voor Enter die er door lat, paal en Elena niet ingaan en wij stellen daar maar 1 schot tegenover die (hoe durven ze) ook nog geblokt wordt. Het 2e kwart daarentegen was voor ons. We komen op 0-1 door goed werk van Mason die Jared het af laat maken . Weer een schot van Jared spat via de paal terug het veld in en wederom is het Jared die schiet, maar nu net naast.

Dan weer een schot van Kayne, maar, ook geblokt. AAAHHHHH! gelukkig is Kevin er als de kippen bij en er staat er 0-2 op het bord . Nog niet uitgevierd staat het alweer 1-2 en die momenten moeten er nu toch echt een keer uit. Mooi dat we wel blijven gaan maar nu hebben wij de paal en keeper van Enter in de weg staan. In de rust niets anders dan complimenten voor het vertoonde spel en inzet maar dat doen we niet weer. Het 3e kwart lopen we elkaar in de weg en laten we Enter over ons heenlopen. Aan het eind staan we met 3-2 achter. Na 1 minuut in het laatste kwart  staat het al 4-2 en is het geloof eruit bij ons. Huilen, pijntjes, we kennen het wel maar daar ga je niet beter van spelen en zo maak je de tegenstander alleen maar beter.

Na wat gesprekjes op niveau leek het lek boven en gaan we voorwaarts. Rezz geeft zijn visitekaartje weer eens af over rechts en jawel blush 4-3. Dan blijven we de druk opvoeren maar als uit een corner van ons de bal 15 seconden later in onze goal ligt en het zodoende 5-3 is wordt het lastig maar we blijven gaan en levert ons 5 corners op waar niets uitkomt. Dan Rezz maar eens diep sturen. Hij achter de bal aan. Keeper komt uit en die is niet bang aangelegd en plukt al glijdend de bal voor Rezz zijn voeten weg. Enter scoort dan nog wel een keer waardoor het weer een grote nederlaag ( 6-3)  lijkt maar ook wij kregen complimenten voor het vertoonde spel.  Alleen jammer dat je het jezelf zo moeilijk maakt soms. Nergens voor nodig als we erin blijven geloven met elkaar. Hier leren we hopelijk weer van!

Nu 2 weken vrij en daarna weer vol aan de bak.