Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner!

Met Sportclub naar Heracles - Almere City op 31 maart

Gepubliceerd op: vrijdag 24 maart 2023
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Het is alweer een tijdje geleden dat we met de jeugd naar een wedstrijd in het betaald voetbal zijn geweest, maar daar gaat nu verandering in komen! Op vrijdag 31 maart kunnen we naar de wedstrijd Heracles - Almere City. Een echte topper want het zijn de nummers 2 en 3 van dit moment.

Alle jeugdspelers & jeugdleiders/trainers kunnen gratis mee. Wel aanmelden bij de leiders/trainers tot en met 22 maart om van dit gezamenlijke aanbod gebruik te kunnen maken. Overige Sportclub Rijssen leden betalen 5 euro voor een kaartje. En natuurlijk mogen ouders, broers/zussen en Opa/Oma ook mee. Die betalen € 7,50 voor een kaartje. Allemaal tijdig opgeven en betalen bij een van de jeugdleiders/trainers.

De wedstrijd begint 31 maart om 20.00 uur in Almelo. Vertrek vanaf de grote parkeerplaats om 18.30 uur. Hier zullen ook de kaarten worden uitgedeeld. Vervoer op eigen gelegenheid.

Kom sfeerproeven in Erve Asito en Support Heracles!

Voor degene uit Rijssen die voor deze wedstrijd zelf kaarten willen bestellen en helemaal op eigen gelegenheid willen gaan:
Volg de volgende stappen om je wedstrijdkaarten voor Heracles Almelo te bestellen:
1.    Ga naar https://heracles.nl/rijssen en druk op bestellen.
2.    Selecteer het vak en kies een je plek uit. (Let op! Er kan maximaal 2 kaarten worden p.p.)
3.    Ga naar de winkelwagen en log in met je Heracles account. Indien je nog geen Heracles Account hebt kan je er een aanmaken via https://heracles.nl/registreer
4.    Volg de verdere instructies. De kaarten worden bij succesvol afhandeling als eTicket naar het e-mailadres van het Heracles Account opgestuurd.
 

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van Sportclub Rijssen