JO14-1 verliest van ATC '65

Gepubliceerd op: zondag 17 september 2023
2-4 nederlaag in eigen huis.

Vandaag de tweede wedstrijd van deze competitie. De thuiswedstrijd tegen ATC uit Hengelo.

Aangezien afgelopen week opnamens zijn geweest op ons hoofdveld voor het programma, wie is de Mol, werd onze wedstrijd op het bovenste veld gespeeld.

Onze scheidsrechter was door droevige familieomstandigheden verhinderd, hierdoor was de leiding van vandaag in handen van de broer van Serdar Gozubuyuk. Nurri: dank voor het fluiten.

Door afwezigheid van onze aanvoerder moest er gepuzzeld worden. Dit betekende dat enkele spelers op wat onbekendere posities kwamen te staan. Maar complimenten hoe iedereen zijn taak vandaag uitgevoerd heeft.

Toch was er ook een vergelijking met vorige week; namelijk die van de gemiste kansen. Hierdoor hebben we onszelf uiteindelijk wat tekort gedaan. Aan de andere kant, jongens blijf vertrouwen houden. De kansen worden vanzelf benut.

Jullie hebben ook laten zien dat het met de mentale weerbaarheid goed zit. Na een 0-2 achterstand, zijn jullie blijven vechten. Vlak voor rust een keurig ingeschoten penalty. Dat niet vanzelfsprekend is, zal binnen die familie nog wel eens besproken worden.

Vlak na rust komen we op een gelijke stand. Mooie uitgespeelde aanval. Jammer genoeg verslapt de concentratie heel iets, waardoor we 2 tegengoals krijgen. Uiteindelijk eindigt de wedstrijd in een 4-2 nederlaag, maar zien we genoeg potentie om de volgende wedstrijd vol strijd aan te gaan. Deze is aanstaande woensdagavond om 19.15 uur. We spelen dan de uitwedstrijd tegen koploper BSC Unisson.

Een eervolle vermelding voor onze grensrechter. Zaterdagochtend al vroeg zijn wekelijkse workout in de sportschool, daarna onze wedstrijd nog vlaggen en met zijn laatste adem zo hard fluiten om de technische staf te assisteren. Klasse grens! Dat de coach van de tegenpartij daar minder blij mee was, doen we lekker niks mee.