26 June 2019

Algemeen nieuws

• Impressie jeugdafsluiting 2017 Sportclub Rijssen

• Selectie MO14 bij Sportclub Rijssen

Selectie MO14 bij Sportclub Rijssen Wie vorige week woensdagavond bij Sportclub was, kon daar een zeer serieuze training zien van een groep meiden. Het betrof Meer hierover
  • Sportclub Rijssen en Schaats- en Skeelervereniging in gesprek

Sportclub Rijssen en Schaats- en Skeelervereniging in gesprek Na het besluit van de raad van de gemeente Rijssen-Holten om een kunstgrasveld voor Sportclub Rijssen te koppelen aan de Meer hierover
  • Kleedruimten voorzien van kunststof coatings vloeren

Kleedruimten voorzien van kunststof coatings vloeren De afgelopen jaren hebben we steeds iets aan onze accommodatie opgeknapt. Meer hierover
  • Gemeenteraad stemt in met kunstgras voor Sportclub!

Gemeenteraad stemt in met kunstgras voor Sportclub! Een tijdje geleden hebben wij als Sportclub Rijssen uitgesproken kunstgras te willen. Ook in de ledenvergadering zijn we daar nadrukkelijk op ingegaan. Meer hierover
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Sindsdien hebben wij onze wens kenbaar gemaakt bij bijvoorbeeld de Sportraad en de fracties van de raad van de gemeente. Als eigenaar van de grond gaan die er namelijk over. Vrijdag heeft die raad unaniem ingestemd met kunstgras voor Sportclub Rijssen! Daar hangt echter wel een voorwaarde aan. Dat wisten wij op voorhand en wij hadden ook al aangegeven dat wij met kunstgras anderen wilden helpen. Daarbij gingen onze gedachten uit naar medegebruik van het kunstgras. De raad dacht hierbij aan een baan voor de Schaats- en skeelervereniging Rijssen (SSV).

Dat is even iets anders, maar wij zijn als bestuur van mening dat hier mogelijkheden voor zijn. Wij zullen dan ook graag en constructief het gesprek aangaan met het bestuur van de SSV.