25 June 2019

Supportersvereniging - Nieuws

• Zaterdag 28 oktober: Oktoberfest in de kantine!

Zaterdag 28 oktober: Oktoberfest in de kantine! Het nieuwe voetbalseizoen is gestart en dus komt het bestuur van de Supportersvereniging ook weer in actie. Terugblikkend op het Meer hierover
  • Oliebollentoernooi 2017

Oliebollentoernooi 2017 Oliebollentoernooi 2017 Afgelopen zaterdag 7 januari was het weer zover:  Het oliebollentoernooi bij Sportclub Rijssen.  We hadden dit jaar 16 Meer hierover
  • Jan-Willem Brinks Poker-kampioen 2016

Jan-Willem Brinks Poker-kampioen 2016 Pokernight @ Sportclub Rijssen. Afgelopen vrijdag 4 november was er weer Pokernight @ Sportclub Rijssen. De supportersvereniging had de pokertafels weer van Meer hierover
  • Smokkeltocht vrijdag 18 november 2016

Smokkeltocht vrijdag 18 november 2016 Vrijdag 18 november de datum die je vast genoteerd hebt in je agenda en als je dat nog niet hebt Meer hierover
  • Agenda Supportersvereniging 2016 / 2017

Agenda Supportersvereniging 2016 / 2017 Agenda Supportersvereniging De Doarde Helfte seizoen 2016/2017 Dag supporters van Sportclub Rijssen. Het seizoen 2016/2017 is inmiddels begonnen en natuurlijk Meer hierover
  • 1

smokkeltocht2Vrijdag 18 november de datum die je vast genoteerd hebt in je agenda en als je dat nog niet hebt gedaan, doe het dan nu! De supportersvereniging ‘De Doarde Helfte’ organiseert dan sinds lange tijd weer een smokkeltocht. Hoewel dit vroeger nogal eens vaak georganiseer werd, is er de afgelopen jaren toch steevast gekozen voor een vertrouwde dropping. Een concept wat eigenlijk nooit verveeld, maar de laatste jaren met alle smartphones is de uitdaging er wel een beetje vanaf gegaan. Hoog tijd dus dat het bestuur van de supportersvereniging eens wat anders wou doen.

Zo zijn we dus op de smokkeltocht gekomen. Wat het is spreekt natuurlijk voor zich. In een bepaald gebied waar het goed donker zal zijn met paden die niet tot slecht verlicht zijn. In deze situatie moeten jullie de weg vinden van het ene naar het andere punt. Maar je loopt er als groep niet alleen. Bepaalde type mensen lopen daar ook rond die er alles aan doen om jullie te onderscheppen en zo jullie smokkelwaar af te nemen. Echte details gaan we nog niet geven, dat gaan jullie met je groep zelf wel ontdekken.

Wat we al wel kunnen vertellen is dat je om 20:00 op locatie wordt verwacht. Verder bedragen de kosten voor deze activiteit 7,50 per persoon. Tevens zal er weer gezorgd worden voor drank en wat lekkers en natuurlijk snert op het eind! Voor de rest blijft het voor jullie nog 1 mysterie, maar wij beloven dat het een gezellige avond gaat worden!

Geef je daarom snel op, het liefst met een hele groep, bij een van de bestuursleden,