26 June 2019

Dart nieuws

• Darters overtuigend kampioen!

Darters overtuigend kampioen! Het zat er al een tijdje aan te komen maar het is nu echt een feit. DC Rijssen 1 is Meer hierover
  • Arek Gruszka & Ard ter Keurs Winnaars Dubbel-Dart toernooi 2017

Arek Gruszka & Ard ter Keurs Winnaars Dubbel-Dart toernooi 2017 Op vrijdag de 13e stond het Single toernooi op het programma. Ondanks het slechte weer was iedereen aanwezig en klokslag Meer hierover
  • Gerben Pluimers winnaar single darttoernooi 2017

Gerben Pluimers winnaar single darttoernooi 2017 Op vrijdag de 13e stond het Single toernooi op het programma. Ondanks het slechte weer was iedereen aanwezig en klokslag Meer hierover
  • Nijland & v/d Willige winnen zomer-editie Dart-Koppeltoernooi

Nijland & v/d Willige winnen zomer-editie Dart-Koppeltoernooi Rene Nijland & Nick van de Willige zijn de winnaars geworden van de eerste editie van het zomertoernooi bij Sportclub. Meer hierover
  • Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel!

Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel! Zaterdagmiddag 9 januari was de kantine Van Sportclub goed gevuld met 35 koppels. De organisatie had maar liefst 8 banen Meer hierover
  • 1
  • 2

Het zat er al een tijdje aan te komen maar het is nu echt een feit. DC Rijssen 1 is kampioen!

In de uitwedstrijd tegen Toornsmit Markelo wisten ze met 1-8 te winnen en met nog twee wedstrijden te spelen en een voorsprong van 19 punten zijn ze onbereikbaar geworden voor de concurrentie.

Het succesvolle team waarvan de helft al 16 jaar! samen dart bestaat uit: Han Zwoferink, John Tyink, Erwin Teunissen, Johan Kreykes, Hennie Ruiter, Rick Paalman en Gerben Paalman.  Kledingsponsor is De Jong Beton.

Na de degradatie van het afgelopen seizoen wilden ze zo snel mogelijk weer promoveren en dat is gelukt. Met een gemiddelde van ruim 7 punten per wedstrijd (9 is maximaal) werd het kampioenschap behaald.

Veel gegevens en scores worden iedere week weer bijgehouden zodat iedereen weet hoe hij er voor staat.  In acht wedstrijden werd de maximale score van 9-0 behaald en 2x moest er een nipte nederlaag 4-5 worden geïncasseerd.

De laatste competitiewedstrijd spelen ze thuis op 22 mei.

Stand 1