16 September 2019
  • Sportclub Rijssen JO13-1 wint de beker!

Sportclub Rijssen JO13-1 wint de beker! Vandaag was het dan zover. De dag van de bekerfinale JO13 in Varsseveld. Toen deze datum bekend was gingen de Meer hierover
  • JO15 verliest in Wesepe

JO15 verliest in Wesepe Vandaag spelen we in en tegen Wesepe. Opnieuw een team dat wij nog niet eerder troffen en slechts 1 plek Meer hierover
  • SC Rijssen JO15 - OZC JO15-3

SC Rijssen JO15 - OZC JO15-3 De laatste wedstrijd zit er op en om het compleet te maken ook nog een verslag van de matige vertoning Meer hierover
  • DAVO JO15-1 - Sportclub Rijssen JO15-1

DAVO JO15-1 - Sportclub Rijssen JO15-1 Na de goede start tegen Excelsior spelen we vandaag, de uitgestelde wedstrijd, tegen DAVO. Om precies te zijn dvv DAVO Meer hierover
  • JO15 speelt laatste wedstrijd gelijk tegen RKSV

JO15 speelt laatste wedstrijd gelijk tegen RKSV Het weer en het veld zijn deze week goed en er zijn volgende week geen moeilijke proefwerken, dus de wedstrijd Meer hierover
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Wij verloren vorige week opnieuw van Enter Vooruit en dat is niet prettig. Vorige week was ook de topper Excelsior tegen RKSV en die partij werd gewonnen door de laatste en dat had voor ons beter gekund. We zijn daardoor uit de top 3 gezakt, die recht geeft op promotie. Vandaag is de alleszins redelijke verwachting dat we winnen. NEO verblijft al het hele seizoen in de onderste regionen. Alleen, als iedereen dat weet en iedereen denkt dat hij tegen zo'n team kan scoren, dan wordt er vaak niet gescoord door een gebrek aan samenspel. En dat is precies wat er gebeurde.

Op een koude zaterdagochtend trappen we af tegen NEO. En eigenlijk is vanaf de aftrap duidelijk dat Sportclub sterker is. Niet alleen als team, maar ook fysiek. Iets dat opzich geen wonder is omdat het bij NEO gaat om eerste jaars JO15-spelers. Een beetje schouderduw is vaak voldoende om weer in balbezit te komen. Het gevolg laat zich raden. Sportclub zet druk, krijgt vele kansen op doel, maar omdat NEO achteruit wordt gedrukt, is het akelig vol voor het doel. We moeten dan ook lang wachten op de eerste score.

Het derde doelpunt is blijkbaar het sein om de afspraken te laten wat ze zijn en voor eigen succes te gaan. We zien veel en lange slaloms. Gelet op de temperatuur en het her en der nog witte veld waan je je op de piste. Maar applaus levert het in Rijssen niet op. NEO daarentegen krijgt zo vaker de bal in bezit. En omdat iedereen bij Sportclub op de aanval speelt, krijgen ze zelfs de ruimte om scoren. En dat doen ze dan ook prompt 2 keer, zodat het nota bene 3 -2 wordt. Daarna is het echter Sportclub dat nog 4 keer weet te scoren en de eindstand brengt op 7-2. Normaal een te waarderen stand, maar dit keer niet. Daarvoor was het vertoonde spel niet goed genoeg. Dat zal volgende week echt beter moeten als we tegen koploper RKSV spelen.