16 September 2019
  • Sportclub Rijssen JO13-1 wint de beker!

Sportclub Rijssen JO13-1 wint de beker! Vandaag was het dan zover. De dag van de bekerfinale JO13 in Varsseveld. Toen deze datum bekend was gingen de Meer hierover
  • JO15 verliest in Wesepe

JO15 verliest in Wesepe Vandaag spelen we in en tegen Wesepe. Opnieuw een team dat wij nog niet eerder troffen en slechts 1 plek Meer hierover
  • SC Rijssen JO15 - OZC JO15-3

SC Rijssen JO15 - OZC JO15-3 De laatste wedstrijd zit er op en om het compleet te maken ook nog een verslag van de matige vertoning Meer hierover
  • DAVO JO15-1 - Sportclub Rijssen JO15-1

DAVO JO15-1 - Sportclub Rijssen JO15-1 Na de goede start tegen Excelsior spelen we vandaag, de uitgestelde wedstrijd, tegen DAVO. Om precies te zijn dvv DAVO Meer hierover
  • JO15 speelt laatste wedstrijd gelijk tegen RKSV

JO15 speelt laatste wedstrijd gelijk tegen RKSV Het weer en het veld zijn deze week goed en er zijn volgende week geen moeilijke proefwerken, dus de wedstrijd Meer hierover
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

De laatste wedstrijd zit er op en om het compleet te maken ook nog een verslag van de matige vertoning van hedenochtend. Een wedstrijd die langs de lijn alleen viel vol te houden vanwege het schitterende weer.

Het warme weer leidde er in het veld toe dat er enkele spelers in slaap vielen. Anderen waren nog niet helemaal wakker toen OZC voor het eerst een schot op doel afleverde. Een matig schot werd gestopt en hobbelde daarna tussen de benen van de doelman door in het doel. OZC, dat staat voor Ommer Zaterdag Club, had tot vandaag nog niet gewonnen, en was vastbesloten daar iets aan te doen. Voor Sportclub was het de laatste wedstrijd die er niet meer toedeed. En zo stonden op een gegeven moment de aanvallers in de verdediging en de verdedigers in de spits. Iets dat niet zo best uitpakte, want OZC wist 5 keer te scoren. Sportclub daarentegen maar 1 keer en wel uit een goed genomen vrijetrap net buiten de 16. Alle andere pogingen en het veldspel kunnen worden samengevat met de woorden 'net niet'. Schoten en passes waren het allemaal net niet, waardoor wij niet echt aan spelen toekwamen en OZC wel.

En daarmee zit het seizoen er op en zetten we er een punt achter. Voor de meesten van ons was het ook de laatste wedstrijd als C-speler.

Volgend jaar beginnen we met aftellen: nog 4 jaar tot aan de senioren.