26 June 2019

De laatste wedstrijd zit er op en om het compleet te maken ook nog een verslag van de matige vertoning van hedenochtend. Een wedstrijd die langs de lijn alleen viel vol te houden vanwege het schitterende weer.

Het warme weer leidde er in het veld toe dat er enkele spelers in slaap vielen. Anderen waren nog niet helemaal wakker toen OZC voor het eerst een schot op doel afleverde. Een matig schot werd gestopt en hobbelde daarna tussen de benen van de doelman door in het doel. OZC, dat staat voor Ommer Zaterdag Club, had tot vandaag nog niet gewonnen, en was vastbesloten daar iets aan te doen. Voor Sportclub was het de laatste wedstrijd die er niet meer toedeed. En zo stonden op een gegeven moment de aanvallers in de verdediging en de verdedigers in de spits. Iets dat niet zo best uitpakte, want OZC wist 5 keer te scoren. Sportclub daarentegen maar 1 keer en wel uit een goed genomen vrijetrap net buiten de 16. Alle andere pogingen en het veldspel kunnen worden samengevat met de woorden 'net niet'. Schoten en passes waren het allemaal net niet, waardoor wij niet echt aan spelen toekwamen en OZC wel.

En daarmee zit het seizoen er op en zetten we er een punt achter. Voor de meesten van ons was het ook de laatste wedstrijd als C-speler.

Volgend jaar beginnen we met aftellen: nog 4 jaar tot aan de senioren.