16 September 2019

• Bentelo C2 - Sportclub Rijssen C1 (5-5)

Bentelo C2 - Sportclub Rijssen C1 (5-5) Na de korte winterstop hadden we woensdag onze eerste training afgewerkt en vandaag dus al de eerste wedstrijd. Meer hierover
  • Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel!

Gebroeders Aalderink beste Dartkoppel! Zaterdagmiddag 9 januari was de kantine Van Sportclub goed gevuld met 35 koppels. De organisatie had maar liefst 8 banen Meer hierover
  • Paalmannetjes de beste!

Paalmannetjes de beste! Vrijdag 8 januari werd er bij Sportclub gestreden om de hoogste eer bij het darten. Wie mocht zich na afloop Meer hierover
  • Dart weekend bij Sportclub!

Dart weekend bij Sportclub! Inmiddels wordt er al 15 jaar gedart in de kantine van Sportclub Rijssen en aanstaand weekend is het alweer voor Meer hierover
  • Oefenwedstrijden Sportclub Rijssen 1 winterstop 2016

Oefenwedstrijden Sportclub Rijssen 1 winterstop 2016 Sportclub Rijssen 1 speelt in aanloop naar de tweede seizoenshelft een aantal oefenwedstrijden tijdens de winterstop Meer hierover

zaterdag 26-11

Vanmorgen in de kou aantreden tegen ON die wat plaatsen boven ons stonden. Met 2 afmeldingen en een speelster met knieklachten zag het er niet echt goed uit maar na een verfrissende peptalk en even een herinnering aan hoe het niet moet ( vorige week) vol goede moed de wei in.

Dat van vorige week hebben onze kids dus wel goed opgepakt, er werd heerlijk gecombineerd en de linies sloten goed aan. de verdediging ( Tim, Davy en  Heywad ) hielden het voor Ismail redelijk te doen tussen de palen en onze spitsen ( Sertan, Susan en Thijmen) deden goed mee en dan ben je al gauw de bovenliggende partij. De 1e helft was gewoon om te smullen. Suus passt geweldig op Thijmen 1-0.

Sertan schiet bij een corner op de paal en zelfs de rebound is voor hem 2-0.  De 3-0 is een onvervalst 1 tweetje tussen Sertan en Thijmen en Sertan dus de afdrukker!

Suus beloont haar tomeloze inzet met een prachtig schot 4-0. De 4-1 kan gebeuren ( mag eigenlijk niet ) maar vooruit. Thijmen maakt de 5-1 , dus wil Sertan niet achterblijven 6-1, Thijmen schiet dan goed op doel 7-1 en Sertan wil weer niet achterblijven 8-1. Dit is de RUSTSTAND!!

In de rust gezegd dat dit zo niet kon ( verbaasde gezichten) want waarom nu wel en andere keren niet? Samenspelen en wat voor elkaar over hebben was het antwoord. Gelukkig, ze hebben het opgepakt.

Miep wou hoe dan ook foebelle ondanks haar klachten en na wat overleg ( en wat dwingende oogjes van desbetreffende speelster ): ga er maar in. Of het kwam door de opbeurende teksten van de geblesseerde Marieke of wat dan ook maar we gingen lekker door . Helaas begon de tegenstander wat te zeuren : de bal was te hard en hoe het kan dat wij lager staan, ze hebben zeker wel 6 spelers uit een ander elftal was al gehoord. Nee vriend zei ik na de wedstrijd kijk naar de teamfoto ( zou hij doen, mischien leest ie dit ook wel) WIJ waren het zelf!

Miep heeft weinig last van haar knie of doet alsof want ze loopt als een hinde over het veld en dat bedoel ik zeker positief. Ze staat bij weer een aanval al te wachten op de pass van Sertan en werkt deze beheerst in het doel 9-1. Heb je zelf verdiend!!

Dan laten we voorin de teugels vieren en gaan onze ballen er niet meer in. Dat ON nog 2 keer scoort is jammer maar Oh die eerste helft. Smullen!!

Na de wedstrijd een lekker patatje  en met een zeer tevreden gevoel het weekend in.

Namens de hele E1 feliciteren we de E2 met hun kampioenschap!

Wij zullen de beker wel ophalen!