26 June 2019
  • Video en foto verslag Sportclub Rijssen JO13 Finale knvb district beker

Sportclub Rijssen JO13 BEKER WINNAARS

Meer hierover
  • JO13 bereikt FINALE van de beker!

JO13 bereikt FINALE van de beker! Vanavond om half zes vertrokken we voor de ½ finale beker tegen BWO uit Hengelo. Deze ploeg staat hoog in Meer hierover
  • JO13 speelt 19 april in de halve finale beker

JO13 speelt 19 april in de halve finale beker Onze JO13 heeft de afgelopen seizoenen al een aardige reputatie opgebouwd in het bekertoernooi. Daar waar deze wedstrijden doorgaans worden Meer hierover
  • JO13 wint en staat in halve finale van de beker!

JO13 wint en staat in halve finale van de beker! Sportclub Rijssen JO13-1 – ATC´65 JO13-3 3-2 Vandaag een thuiswedstrijd in de beker tegen ATC uit Hengelo. Dit team had de Meer hierover

Foto verslag Sportclub Rijssen J013 - Heracles JO13
          Meer hierover
  • 1
  • 2
  • 3

Afgelopen zaterdag moesten we aantreden tegen DEC’10. Een team dat vooral uit meisjes bestaat.

Onze jongens waren hier waarschijnlijk erg van onder de indruk, wat het spel was in de beginfase niet goed en onze tegenstander kon lang de nul vasthouden. Langzamerhand hadden we steeds meer balbezit en werd er alleen nog maar gespeeld op hun helft. Het duurde dan ook niet lang tot we scoorden en direct daarna ook de 2-0. Zo werd de ruststand bereikt. De tweede helft was DEC beduidend minder dan de eerste helft. Misschien kwam dit ook wel omdat wij steeds sterker werden. Dit resulteerde in nog 7 doelpunten. Het betekent dat we net niet in de dubbele cijfers uitkwamen. Toch kwam er een mooie 9-0 eindstand op het scorebord te staan. We staan nu voorlopig bovenaan. Volgende week een lastige uitwedstrijd naar WVV’34 uit Hengelvelde.

Sportclub Rijssen D1 – DEC’10                 9-0         (2-0)

d1 dec 12